Erzsébet királynő Buckingham Palota állás karbantartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Párnákat és függönyöket kell tisztítani a Buckhingam Palotában. Évente 8 millió forintos fizetésért cserébe. Te vállalnád?

Állást kínál Erzsébet királynő egy fő számára, akinek a napi feladatai a királyi udvarban lesznek. Egészen pontosan a palota összes szobájának függönyét és díszpárnáját ez az egy személy tisztítja és tartja majd karban.

Szeretnél II.Erzsébetnek dolgozni? Most jelentkezhetsz Forrás: AFP

Vagyis a szerencsés befutó 1000 szobáért lesz felelős, a Buckhingam palotában, a windsori kastélyban és a St. James-palotában, ami azért nem kis felelősség. Természetesen kiemelkedő fizetség is jár a nem mindennapi munka mellé: évente 22 ezer fontot, azaz 8 millió forintot kereshet az, aki betölti az állást. Nem beszélve az egyéb jutattásokról.

Április 6.-ig lehet jelentkezni, és előfeltétel, hogy az illető rendelkezzen lakberendezői végzettségel. Az is előny, ha a lakástextíliák témájában jártas vagy. Teljes munkaidőről van szó, vagyis egész embert kíván az állás. Itt lehet jelentkezni.

Erzsébet királynő másképp szereti a banánt, mint hinnéd...

II. Erzsébet egykori inasa elmesélte a legapróbb részleteket is azzal kapcsolatban, hogy a királynő miként szereti a banánt. Az intim rituáléról még egy videófelvétel is készült, amelyben a férfi mindent részletesen bemutat, lépésről lépésre.
Üres metró üléssel hívják fel az emberek figyelmét: Videó!http://www.life.hu/news/20170328-igy-hivjak-fel-az-emberek-figyelmet-a-szexualis-zaklatasra.htmlVan egy bizonyos ülőhely, ami egyáltalán nem olyan népszerű, mint az összes többi ami a szerelvényen található. De miért? News--Kerítésen felakadt betörőt fogtak Amerikában: letolt nadrággal találtak rá http://www.life.hu/news/20170328-keritesen-felakadt-betorot-fogtak-amerikaban.htmlFejjel lefelé lógva találtak a betörőre, aki egy iskolát próbált kirabolni de észrevették. El akart menekülni, de a nadrágja beakadt a kerítésbe. News--A vonat és a peron közé szorult egy férfi Kínában, meghalt (18+)http://www.life.hu/news/20170327-a-vonat-es-a-platform-koze-szorult-egy-ferfi-kinaban.htmlA nagy sebességű vonat előtt vágott át egy férfi a síneken Kínában, de nem sikerült elérnie az állomást. A vonat és a peron közé szorult, majd életét vesztette. NewsThinkstockValaki védelmezheti Madeleine McCann elrablóithttp://www.life.hu/news/20170327-vedelmezik-madeleine-mccann-elrabloit.htmlMég mindig nem került elő Madeleine McCann, de születtek bőven elméletek arról, hogy mi történhetett az eltűnt kislánnyal. Egy nyomozó szerint valaki védelmezi az elrablóit. NewsOrigoIlyen időre számíthatunk a hétenhttp://www.life.hu/news/20170327-tavasz-idojaras-lesz-a-heten.htmlMindenki nagyon élvezte a múlt hétvége napsütéses óráit, és úgy tűnik, ezen a héten sem kell elbúcsúznunk a napfénytől. News--A veronai baleset áldozatának édesapja: "Csak 4 milliót ér a lányom élete?"http://www.life.hu/news/20170327-kiakadt-a-veronai-buszbaleset-egyik-aldozatanak-edesapja.htmlNégymillió forintot ajánlott fel a biztosító a veronai tragédia egyik áldozata után a szülőknek. K. Flóra édesapja szerint ez arcpirító. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.