Repülőgép ütött el két szelfiző tinit - Meghaltak!

gázolás halál repülő tinédzser
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két mexikói lány hunyt el, akik szelfizés közben nem vették észre a feléjük közeledő repülőt. 

A 18 éves Nitzia Mendoza Corral, és a 17 éves Clarissa Morquecho Miranda életét vesztette, mert a nagy zaj miatt nem érzékelték a feléjük közeledő repülőgépet.

Az eset Chihuahuában történt, ahol a két lány szórakozni indult, és megnéztek egy lóversenyt. A verseny után átmentek egy közeli reptérre, azt pontosan nem tudni, hogy milyen okból, valószínűleg csak nézeldőni.

Repülőgép ütött el a két szelfiző lányt Forrás: Thinkstock

Éppen képeket készítettek magukról, amikor egy repülő megkezdte a leszállást, ám ezt Nitzia és Clarissa nem vette észre, ugyanis a hatalmas hangzavar miatt nem is lehetett hallani a gép közeledését.

Sajnálatos módon a repülő egyik szárnya eltalálta a két lányt, akik azonnal szörnyet haltak a helyszínen - írta meg a Mirror

Előzetes letartóztatásba került Bene Krisztián, a lúggal támadó orvoshttp://www.life.hu/news/20170329-elozetes-letartoztatasba-kerult-bene-krisztian.htmlElőzetes letartóztatásba került Bene Krisztián, az orvos, aki a vád szerint brutális támadást követett el: lúggal öntötte le nemi szervét. NewsFotó: Mudra László - OrigoVeronai buszbaleset: állítják, alvászavarral küzdött a sofőrhttp://www.life.hu/news/20170329-veronai-baleset-alvaszavara-volt-a-sofornek.htmlA tragikus veronai buszbaleset után a gyászoló szülőknek még egy érthetetlen hírrel kell megküzdeniük. Kiderült, hogy a sofőr alvászavarral küzdhetett. News--Élve temettek el egy újszülött kislányt: Videó!http://www.life.hu/news/20170328-elve-temettek-el-egy-csecsemot-indiaban.htmlElképesztő eset történt Indiában: élve temettek el egy újszülött csecsemőt, valószínűleg azért, mert lánynak született. News--Állást kínál II. Erzsébet - Évi 8 milliót lehet keresnihttp://www.life.hu/news/20170328-nyitott-poziciot-hirdet-erzsebet-kiralyno.htmlPárnákat és függönyöket kell tisztítani a Buckhingam Palotában. Évente 8 millió forintos fizetésért cserébe. Te vállalnád? News--Loraine Maurer, a 94 éves néni, aki már 44 éve a McDonald’sban dolgozikhttp://www.life.hu/news/20170328-loraine-maurer-94-eves-44-eve-a-mcdonald-sban-dolgozik.htmlMár több mint négy évtizede a McDonald'sban dolgozik Loraine, de esze ágába sincs visszavonulni. A 94 éves nénit kollégái egy hatalmas bulival ünnepelték meg. NewsOrigoA ringben vesztette életét egy fiatal bokszoló, Ed Bilbey http://www.life.hu/news/20170327-a-ringben-vesztette-eletet-egy-fiatal-bokszolo.htmlFiatal bokszoló vesztette életét pénteken, Angliában. A 17 éves fiú egy amatőr mérkőzés után halt meg a ringben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.