Fegyveres lövöldözés volt a Béke téren

Forrás: Thinkstock -
fegyver lövöldözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lövöldözés történt Budapest XIII. kerületében, a Béke téren.

Egyelőre nincs bővebb információ a tűznyitás okáról, és pillanatnyilag még azt is homály fedi, hogy ki az elkövető.

A fegyvert a rendőrség a lakótelepi épületek között találta meg, lezárták a környéket, folynak a vizsgálatok. A helyszínen készült fotókat itt tudod megtekinteni.

Repülőgép ütött el két szelfiző tinit - Meghaltak! http://www.life.hu/news/20170329-szelfizes-kozben-nem-vettek-eszre-a-repulot-meghaltak.htmlKét mexikói lány hunyt el, akik szelfizés közben nem vették észre a feléjük közeledő repülőt. News--Egy szerzetes szellemét látták felbukkanni: Videó! http://www.life.hu/news/20170329-egy-kozismert-szerzetes-szellemet-lattak.htmlForgatás közben látták meg a kísértetet, amiről azt is tudni vélik, hogy régen kihez tartozott. NewsThinkstockEgy férfi holttestét vágták ki egy kígyóból http://www.life.hu/news/20170329-emberi-holttestet-szedtek-ki-egy-kigyobol.htmlMegdöbbentő esetre derült fény Indonéziában. Egy 25 éves férfinak veszett nyoma, akit végül egy piton testében találtak meg. News--Előzetes letartóztatásba került Bene Krisztián, a lúggal támadó orvoshttp://www.life.hu/news/20170329-elozetes-letartoztatasba-kerult-bene-krisztian.htmlElőzetes letartóztatásba került Bene Krisztián, az orvos, aki a vád szerint brutális támadást követett el: lúggal öntötte le nemi szervét. NewsFotó: Mudra László - OrigoVeronai buszbaleset: állítják, alvászavarral küzdött a sofőrhttp://www.life.hu/news/20170329-veronai-baleset-alvaszavara-volt-a-sofornek.htmlA tragikus veronai buszbaleset után a gyászoló szülőknek még egy érthetetlen hírrel kell megküzdeniük. Kiderült, hogy a sofőr alvászavarral küzdhetett. News--Élve temettek el egy újszülött kislányt: Videó!http://www.life.hu/news/20170328-elve-temettek-el-egy-csecsemot-indiaban.htmlElképesztő eset történt Indiában: élve temettek el egy újszülött csecsemőt, valószínűleg azért, mert lánynak született. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.