Felnyársalta a bika a fiatal torreádort, Daniel García Navarretét

Forrás: AFP -
Bika torreádor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal torreádor bemutatkozása tragikus véget ért: többször felnyársalta a hatalmas bika. Az is csoda, hogy életben van!

Horrorisztikus pillanatoknak voltak szemtanúi a madridi bikaviadal nézői a Las Ventas Arénában. A kezdő torreádor bemutatkozása ugyanis brutális véget ért. A 23 éves Daniel García Navarretét felnyársalta a megtermett bika többször is, ráadásul életveszélyes helyen.

A felhergelt bika átszúrta a fiatal torreádor torkát - Képünk illusztráció Forrás: AFP

A dühös állat a fiatal férfi torkát szúrta át, nyelvével együtt. Csak a szerencséjének köszönheti Daniel García Navarrete, hogy a dühös állat szarva elkerülte az ütőeret, ugyanis akkor már nem lenne életben. Egyelőre a férfi életéért küzdenek az orvosok, már túl van az életmentő műtéten, de az állapota továbbra is kritikus. A torreádorról készült brutális fotókat is megnézheted.

A lustaság kreatívvá tesz: Fotók!http://www.life.hu/news/20170403-igy-lesz-kreativ-egy-lusta-ember.htmlVicces fotósorozat látott napvilágot, ami garantáltan mosolyt csal az arcodra: középpontban a lustaság! News--Öngyilkos lett az indiai Vogue modellje, Raudha Athifhttp://www.life.hu/news/20170403-ongyilkos-lett-az-indiai-vouge-modellje.htmlA hobbiként modellkedő Raudha Athif holttestét egy bangladesi kollégium szobájában találták meg. A boncolás szerint öngyilkosságot követett el. NewsOrigoNe tévesszen meg a jó időhttp://www.life.hu/news/20170403-idojaras-elorejelzes-jon-a-lehules-es-az-eso.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfő délelőtt még zavartalan lesz a napsütés, majd a nap második felében az ország északi felén már gomolyfelhők is megjelennek az égen. NewsThinkstockÁtszúrt arcok, teletetovált testek – A legdurvább testmódosítások (18+)http://www.life.hu/news/20170329-atszurt-arcok-teletetovalt-testek-a-legdurvabb-testmodositasok.htmlAz emberekben évezredek óta él a vágy, hogy megváltoztassák a testüket. Egyes törzsek tagjai még mindig brutális módon sanyargatják magukat, de a 21. századi, nagyvárosi ember is képes a legextrémebb módon megváltoztatni kinézetét. Erős fotók következnek. News--A veronai áldozatok szülei nyílt levélben fordulnak Magyarországhozhttp://www.life.hu/news/20170402-a-veronai-aldozatok-szuleinek-nyilt-levele.htmlPár napja derült ki, hogy a veronai autópályán balesetet szenvedő busz vezetőjét alvászavarral kezelték, és ez okozhatta a tragédiát. Az áldozatok szülei és hozzátartozói nyílt levélben fogalmazták meg gondolataikat és gyűjtötték össze a tényeket az eddigi történésekkel kapcsolatban. News--Meggyilkolták a börtönben Donald Harvey-t, Amerika leghíresebb sorozatgyilkosáthttp://www.life.hu/news/20170402-meggyilkoltak-a-bortonben-donald-harvey-t-amerika-leghiresebb-sorozatgyilkosat.htmlA 64 éves Donald Harvey-t holtan találták a cellájában csütörtökön, az egyik rabtársa ölte meg. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.