Fagyállóval mérgezte meg a férjét egy nő

Forrás: Delaware State Police -
gyilkosság halál mérgezés férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas módon gyilkolta meg a férjét egy nő. Vajon miért tette? 

Egy amerikai nő hidegvérrel meggyilkolta a férjét Delaware-ben, fagyállót keverve a súlyemelő férfi doppingszerébe. A szteroidhoz adagolt fagyálló pedig végzett a férjjel.

A 47 éves nőt 40 év börtönbüntetésre ítélte a helyi bíróság, és azt is megtiltották neki, hogy bármilyen módon kapcsolatba lépjen az elhunyt James Baker hozzátartozóival. A nő már korábban beismerte, hogy megmérgezte a 42 éves férjét, de az csak a boncolás után derült ki, hogy mivel.

Jamie Baker fagyállóval mérgezte meg a férjét Forrás: Delaware State Police

A vizsgálatok ugyanis etilén-glikolt mutattak a férfi szervezetében, amely a fagyálló egyik legfontosabb összetevője.

Az elkövető azt is elmesélte, hogy injekciós tűvel adagolta be a férje szteroidjába a folyadékot, ám az indítékairól még mindig semmit sem tudni - írta meg a NewYorkPost.

Cellájában gyilkolták meg Amerika leghíresebb gyilkosát

A 64 éves Donald Harvey-t holtan találták a cellájában nemrég, az egyik rabtársa ölte meg. Harvey a 70-es, 80-as években az egészségügyben dolgozott. Közel két évtizedes ámokfutása alatt több tucat emberrel végzett, 1987-es elfogása után 37 gyilkosságot tudtak rábizonyítani, de az áldozatok pontos száma ennek többszöröse is lehet. Olvass tovább...
Szabadulására készül Bene László, a skálás gyilkoshttp://www.life.hu/news/20170404-szabadulasara-keszul-bene-laszlo.htmlBene László optimista, szerinte végre ki fogják engedni a börtönből, ahová 4 ember meggyilkolása miatt zárták be. A családja szintén ebben hisz, már munkát és szállást is intéztek neki. NewsOrigoFelnyársalta a bika a fiatal torreádort, Daniel García Navarretéthttp://www.life.hu/news/20170404-felnyarsalta-a-bika-a-fiatal-torreadort.htmlA fiatal torreádor bemutatkozása tragikus véget ért: többször felnyársalta a hatalmas bika. Az is csoda, hogy életben van! News--A lustaság kreatívvá tesz: Fotók!http://www.life.hu/news/20170403-igy-lesz-kreativ-egy-lusta-ember.htmlVicces fotósorozat látott napvilágot, ami garantáltan mosolyt csal az arcodra: középpontban a lustaság! News--Öngyilkos lett az indiai Vogue modellje, Raudha Athifhttp://www.life.hu/news/20170403-ongyilkos-lett-az-indiai-vouge-modellje.htmlA hobbiként modellkedő Raudha Athif holttestét egy bangladesi kollégium szobájában találták meg. A boncolás szerint öngyilkosságot követett el. NewsOrigoÁtszúrt arcok, teletetovált testek – A legdurvább testmódosítások (18+)http://www.life.hu/news/20170329-atszurt-arcok-teletetovalt-testek-a-legdurvabb-testmodositasok.htmlAz emberekben évezredek óta él a vágy, hogy megváltoztassák a testüket. Egyes törzsek tagjai még mindig brutális módon sanyargatják magukat, de a 21. századi, nagyvárosi ember is képes a legextrémebb módon megváltoztatni kinézetét. Erős fotók következnek. News--Egy brit nyomozó állítja: Madeleine McCann életben vanhttp://www.life.hu/news/20170402-allitjak-madeleine-mccann-eletben-van.htmlDave Edgar, a rendőr, aki három évig vezette a nyomozást a Portugáliában eltűnt kislány, Maddie McCann ügyében, azt állítja, hogy a gyermek még életben van. A nyomozó szerint a kislány szexuális bűnözés áldozata lett, és a szüleinek semmi közük nem volt az elrablásához. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.