Elhunyt Caitlin Nelson, a palacsintaevő-verseny áldozata

halál palacsinta roham fulladás verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem lehet tudni, hogy milyen ártalmatlan játékokban leselkedik ránk a veszély. Ez a fiatal egyetemista lány sem gondolta, hogy a palacsintaevő-verseny lesz élete utolsó programja.

Caitlin Nelson részt vett egy palacsintaevő-versenyen, ám szemtanúk szerint 4-5 palacsinta elfogyasztása után hirtelen a földre zuhant, és irányíthatatlanul rángatózni kezdett.

A helyszínen lévő egészségügyis hallgatók azonnal megkezdték a lány ellátását, majd a rendőrök is becsatlakoztak, amíg várták a mentők kiérkezését. Kritikus állapotban került kórházba Bridgeportban, majd másnap, a múlt hét pénteken New Yorkba szállították.

Így emlékeznek rá az iskolatársai Forrás: Facebook

Sajnos azonban vasárnap életét vesztette, nem tudták a szakemberek már megmenteni. Állítólag a lány ételallergiával küzdött, de a rendőrség nyilatkozata szerint nem ez okozta a 20 éves lány halálát. Egyelőre még nem tudni a tragédia pontos okát, továbbra is zajlanak a vizsgálatok – írta meg a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.