Harmadszorra nyert a lottón a kanadai házaspár, Barbara és Douglas

Forrás: Thinkstock -
nyeremény lottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs szerencsésebb ember Barbaránál és férjénél, akik megnyerték a lottó fődíját. Ez is elég lenne az ünneplésre, de a különös az, hogy már nem először sikerült pénzt nyerniük a játékban, ez a harmadik alkalom!

Alig hitt a szemének Barbara, amikor meglátta a lottószámokat. Nem véletlen, hiszen az ember, bár reménykedik, mégsem számít arra, hogy megnyeri a lottót. A kanadai házaspárral mégis ez történt, még furcsább, hogy már nem először. Férjével, Douglas Finkkel már harmadjára nyernek komolyabb összeget.

Háromszor nyert a pár - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock
Majdnem teljesen egyszerre hunyt el egy idős házaspárhttp://www.life.hu/news/20170405-kozel-egy-idoben-hunyt-el-egy-idos-hazaspar.htmlElképesztő eset történt Wingstonban: egy idős házaspár tagjai szinte percre pontosan egyszerre veszítették életüket. NewsThinkstockÜrülékével dobott arcon egy nénit a majom: Videó!http://www.life.hu/news/20170405-urulekkel-dobott-meg-egy-idos-nenit-a-majom.htmlValószínűleg ez a videó lesz a michigani állatkert legnézettebb felvétele. Nem is csoda, hiszen ilyet nem látni mindennap. News--Újabb hidegfrontra kell készülnünkhttp://www.life.hu/news/20170405-ismet-huvos-napok-kovetkeznek.htmlMár majdnem hozzászoktunk a tavaszi enyhe napokhoz, de mire az ember elkezdené igazán élvezni, már búcsút is inthet nekik. News--Elhunyt Caitlin Nelson, a palacsintaevő-verseny áldozatahttp://www.life.hu/news/20170405-elhunyt-a-palacsintaeves-kozben-fulladozo-caitlin-nelson.htmlSosem lehet tudni, hogy milyen ártalmatlan játékokban leselkedik ránk a veszély. Ez a fiatal egyetemista lány sem gondolta, hogy a palacsintaevő-verseny lesz élete utolsó programja. NewsOrigoFagyállóval mérgezte meg a férjét egy nő http://www.life.hu/news/20170404-megmergezte-fagyalloval-a-ferjet-egy-no.htmlBorzalmas módon gyilkolta meg a férjét egy nő. Vajon miért tette? NewsOrigoSzabadulására készül Bene László, a skálás gyilkoshttp://www.life.hu/news/20170404-szabadulasara-keszul-bene-laszlo.htmlBene László optimista, szerinte végre ki fogják engedni a börtönből, ahová 4 ember meggyilkolása miatt zárták be. A családja szintén ebben hisz, már munkát és szállást is intéztek neki. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.