Így rabolják el pillanatok alatt a kisbabákat - Videó!

emberrablás kisbaba videó babakocsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai Philadelphia államban készült videón van ledöbbenve az internet: így raboltak el majdnem egy kisbabát a babakocsiból.

Egy biztonsági kamera rögzítette azt a felvételt, amin jól látható, ahogy egy kisbabát próbálnak kiszedni a babakocsijából. A fiatal pár egy fánkozóban állt sorba, a gyermekük pedig a babakocsiban pihent mellettük.

Egy váratlan pillanatban a pár mögé lépett

egy idegen férfi, és megpróbálta kiemelni a gyereket

a kocsiból, de az anya szerencsére még időben észrevette, és azonnal elzavarta a férfit, akire aztán a gyermek apja is keményen ráförmedt, teljesen érthetően.

Még szerencse, hogy a gyermek megfelelően rögzítve volt a kocsiban, különben nem biztos, hogy ennyivel megúszták volna a helyzetet, ugyanis nő először azt vette észre, hogy megmozdult a kocsi, és csak azután tűnt fel neki a háta mögött nyúlkáló idegen – írja a Mirror.

Minden idők legszörnyűbb gyermekrablásai

Íme, a legszörnyűbb gyermekrablások 5-ös toplistája. Szomorú, hogy manapság már ilen szörnyűségekből is tudunk listát készíteni, olyan sok eset történt. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.