Esik a hó a Kékestetőn - Fotó!

Forrás: Youtube -
Kékestető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb helyen borult időre számíthatunk ma, akárcsak a Kékestetőn. A magasban azonban nemcsak azért van zord idő, mert elbújt a nap, hanem azért is, mert havazik!

Ma mindenhol borult, napsütéstől mentes időjárásra számíthatunk. Dunántúlon és a keleti tájakon számíthatunk záporra, zivatarra, és az északi szél is megélénkül. Lehűlés kezdődik, aminek eredményét a Kékestetőn már láthatjuk is. Ott ugyanis javában havazik.

Így esik a hó a Kékestetőn Forrás: Youtube

Az élő webkamerás képek alapján rendíthetetlenül hull a hó a magasban. Az egész táj fehérbe borult, de sajnos sokáig nem látni el a hegyekben, ugyanis a köd teljesen eltakarja a kilátást. Szerdán sem számíthatunk kellemesebb időre sem a Kékestetőn, sem máshol. Folytatódik a markáns lehűlés, több esővel. Csütörtökön szintén kiadós csapadékra lehet számítani, a magas tájakon ismét hullhat havas eső, hó. Péntekre már egy kis napsütés is lehetséges, jelentősen csökken a felhőzet. Szombaton azonban szintén számíthatunk egy kis csapadékra – írja a Köpönyeg.hu.

Gyilkos mókusokat idomított Janice Smith, hogy az exére támadjanakhttp://www.life.hu/news/20170417-gyilkos-mokusokat-idomitott-egy-no-hogy-az-exere-tamadjanak.htmlA detroiti rendőrség számolt be az elképesztő történetről, aztán mentegetőztek miatta.News--Szörnyű halált halt egy étteremben az öt éves kisfiúhttp://www.life.hu/news/20170417-szornyu-halalt-halt-egy-etteremben-az-ot-eves-kisfiu-beszorult-a-feje.htmlA gyermek a szüleivel vacsorázott a különleges atlantai forgóétteremben, amikor megtörtént a tragédia. News--Iszonyú bosszú: Levágták a 15 éves fiú péniszét és kinyomták a szeméthttp://www.life.hu/news/20170417-levagtak-a-15-eves-pakisztani-fiu-peniszet-es-kinyomtak-a-szemet.htmlIszonyatos módon állt bosszút egy 15 éves pakisztáni fiún egy kegyetlen édesapa: azt hitte, hogy a srác megrontotta a lányát. NewsThinkstockOtthona előtt gyilkolták meg a labdarúgó Amílcar Henríquezthttp://www.life.hu/news/20170416-otthona-elott-gyilkoltak-meg-a-valogatott-labdarugot.htmlA panamai válogatott futballistát, Amílcar Henríquezt az otthona előtt lőtték le. News--Meghalt a világ eddigi legidősebb embere, Emma Moranohttp://www.life.hu/news/20170416-meghalt-a-vilag-eddigi-legidosebb-embere.htmlMeghalt életének 118. évében a világ igazoltan legidősebb embere, az olasz Emma Morano. News--A stadionjában akar meghalni Stadler Józsefhttp://www.life.hu/news/20170415-stadler-jozsef-a-stadionjaban-akar-meghalni.htmlIsmét Stadler József tulajdonába, jobban mondva az üzletember alapítványának birtokába kerülhet az akasztói stadion.NewsFotó: Dudás Szabolcs - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.