Corinna Schumacher Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bíróság nem állt a Forma-1-legenda felesége, Corinna mellé. 

Elsőfokon sajtópert vesztett Schumacher felesége. Corinna a Die Aktuelle című bulvármagazintól követelt 50 ezer euró (15,5 millió forint) kártérítést, ám a bíróság ezúttal nem a javára döntött.

Corinna egy címlapfotó miatt perelt, amelyen az ő hatalmas képével az állt, hogy Corinna Schumachert egy új szerelem teszi boldoggá. A cikk azonban nem róla, hanem a 20 éves lányuk, Gina Maria Schumacher új szerelméről szólt.

A lap azonban a hamburgi bíróság szerint nem sértette meg az asszony személyiségi jogait.

Michael Schumacher és Corinna Forrás: AFP/Eric Gaillard

Otthona előtt gyilkolták meg a labdarúgó Amílcar Henríquezthttp://www.life.hu/news/20170416-otthona-elott-gyilkoltak-meg-a-valogatott-labdarugot.htmlA panamai válogatott futballistát, Amílcar Henríquezt az otthona előtt lőtték le. News--30 ezer profilt törölt a Facebookhttp://www.life.hu/news/20170414-30-ezer-kamuprofilt-torolt-a-facebook.htmlNehezebb lesz fenntartani a kamuprofilokat ezentúl, ígéri a cég. News--Föld órája - Ma este egy órára sötétbe borulnak a világ városai http://www.life.hu/news/20170325-fold-oraja-ma-este-egy-orara-sotetbe-borulnak-a-vilag-varosai.htmlMa este, helyi idő szerint fél kilenc és fél tíz között kialszanak több nagyváros mellett Budapest fényei is a Föld órája elnevezésű környezetvédelmi akció keretében. Budapest díszkivilágítását a János-hegyről kapcsolják le. News--Elhunyt a kisfiú, Nolan, aki nem tudott egyedül lennihttp://www.life.hu/news/20170408-elhunyt-a-kisfiu-aki-nem-tudott-egyedul-lenni.htmlNolan tizennyolc hónapon át harcolt a betegségével: február hetedikén hunyt el. NewsOrigoElszabadult egy teve Kecskemétenhttp://www.life.hu/news/20170312-elszabadult-egy-teve-kecskemeten-cirkuszi-allat.htmlElszabadult egy cirkuszi teve a kecskeméti Auchannál.NewsVillamosvezetőre támadtak Budapestenhttp://www.life.hu/news/20170305-villamosvezetore-tamadtak-budapesten-a-halasz-utcanal.htmlVillamosvezetőre támadt egy férfi a főváros I. kerületében vasárnap - közölte a rendőrség a honlapján.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.