Megjósolták: három hét múlva kitör a harmadik világháború

A Hadtörténeti Intézet engedélyével -
harmadik világháború jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A texasi Horacio Villegas megjósolta, hogy május 17-én kitör a harmadik világháború. A férfi látnoki képességekkel rendelkezik, és már Trump győzelmét is előre beharangozta.

A férfi nemcsak a világégés kezdetének időpontját jósolta meg pontosan, azt is tudja, hogy október 13-án vége is lesz.

Május 17-én kezdődik a harmadik világháború - Képünk illusztráció A Hadtörténeti Intézet engedélyével

Elméletét arra alapozza, hogy május 17-én lesz a századik évfordulója annak, hogy Szűz Mária megjelent egy portugál faluban, Fatimában. Ez pontosan egy évvel az első világháború vége előtt történt, tehát az újbóli megjelenése azt jelenti, hogy újra valami hasonló, egész világot megrengető dolog fog történni – írja a Velvet az Indy100.com nyomán.

Szexuális kapcsolatot folytatott diákjával az angliai tanárnő, Francoise Jenkinshttp://www.life.hu/news/20170424-szexualis-kapcsolatot-folytatott-diakjaval-az-angliai-tanarno.htmlÖrökre eltiltották a tanítástól az angliai Francoise Jenkinst, aki kiskorú diákjával folytatott szexuális kapcsolatot két éven keresztül. A biszexuális nőt az áldozata jelentette fel. NewsOrigoEgy szállodai alkalmazott tudhatja, mi történt Maddie McCann-nelhttp://www.life.hu/news/20170423-egy-szallodai-alkalmazott-tudhatja-mi-tortent-madeleine-mccann-nel.htmlA portugál Ocean Club Resort egykori alkalmazottja valószínűleg tudja, hogy mit történt a 4 éves Madeleine McCann-nel, aki 2007-ben tűnt el a szállodából. News--Hasba lőtték az Álom Afrikáról szerzőjét, Kuki Gallmann természetvédelmi aktivistáthttp://www.life.hu/news/20170423-hasba-lottek-az-alom-afrikarol-szerzojet-kuki-gallmann-termeszetvedelmi-aktivistat.htmlHaslövés érte vasárnap kenyai birtokán az Álom Afrikában szerzőjét, Kuki Gallmann természetvédelmi aktivistát – számoltak be róla a helyi hatóságok. News--Megtalálták a Gödöllőről eltűnt svájci fiúthttp://www.life.hu/news/20170423-megtalaltak-a-magyarorszagon-eltunt-svajci-fiut.htmlAz ország másik felében találták meg a Gödöllőről eltűnt svájci fiút. Egy vasútállomáson igazoltatták a nagyatádi rendőrök. NewsGyászhír! Meghalt Erin Moran színésznőhttp://www.life.hu/news/20170423-erin-moran-szineszno-56-hat-evesen-halt-meg.htmlMeghalt Erin Moran a Happy Days című sorozat egykori sztárja, aki Joanie Cunninghamet alakította. A holttestet április 22-én találták meg, a halál okát még vizsgálják. NewsAFPGyászhír: Meghalt a nemzet sportolója, Földi Imrehttp://www.life.hu/news/20170423-elhunyt-foldi-imre-a-nemzet-sportoloja.htmlA családja vasárnap tájékoztatta az MTI-t arról, hogy elhunyt Földi Imre, a magyar súlyemelés első olimpiai bajnoka. A nemzet sportolója május 8-án lett volna 79 esztendős. News--






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.