Halhatatlanságát akarta bizonyítani, a médium: szíven szúrta magát

Médium
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves médium, Theprit Palee meghalt, miután szíven szúrta magát, hogy bizonyítsa halhatatlanságát.

A médium egy ősi népi táncot lejtett, a Fon Pee Motot, amit a thaiföldi emberek az őseik szellemeinek tiszteletére szoktak előadni. A férfi ezután szíven szúrta magát egy karddal, amit nem élt túl – írja a LiveLeak nyomán a Blikk.

Elhunyt Gyurcsok József http://www.life.hu/news/20170426-elhunyt-gyurcsok-jozsef-energiagyogyasz.htmlAz önmagát sámán-táltos népi energiagyógyászként megfogalmazó Gyurcsok József 67 évet élt. News--A 10. emeletről ugrott ki egy kisfiú esernyővelhttp://www.life.hu/news/20170422-a-10-emeletrol-ugrott-ki-egy-kisfiu-esernyovel.htmlKis híján belehalt sérüléseibe az a kisfiú, aki egy rajzfilmből vett ötlet nyomán kiugrott a tizedikről egy esernyővel. News--Otthona előtt gyilkolták meg a labdarúgó Amílcar Henríquezthttp://www.life.hu/news/20170416-otthona-elott-gyilkoltak-meg-a-valogatott-labdarugot.htmlA panamai válogatott futballistát, Amílcar Henríquezt az otthona előtt lőtték le. News--Meghalt a világ eddigi legidősebb embere, Emma Moranohttp://www.life.hu/news/20170416-meghalt-a-vilag-eddigi-legidosebb-embere.htmlMeghalt életének 118. évében a világ igazoltan legidősebb embere, az olasz Emma Morano. News--30 ezer profilt törölt a Facebookhttp://www.life.hu/news/20170414-30-ezer-kamuprofilt-torolt-a-facebook.htmlNehezebb lesz fenntartani a kamuprofilokat ezentúl, ígéri a cég. News--Rossz hírt kapott Schumacher feleségehttp://www.life.hu/news/20170422-rossz-hirt-kapott-schumacher-felesege-corinna.htmlA bíróság nem állt a Forma-1-legenda felesége, Corinna mellé. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.