Ők a világ legkeresettebb gyilkosai az FBI listája szerint

FBI gyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerika történelmének legbrutálisabb gyilkosainak listáját az FBI állította össze, az első három helyén pedig olyan férfiak szerepelnek, akik nem ismernek kegyelmet. Robert William Fisher saját családját mészárolta le, de van a sorban rablásos gyilkos és bűnbanda vezére is! Hiába keresik őket az egész világon, eddig még nem tudtak a nyomukra akadni.

Robert William Fisher

Fisheret azzal vádolják, hogy meggyilkolja a feleségét és két kisgyermekét. A férfi mindig is agresszív természetű volt, olyannyira, hogy a gyilkosság előtt néhány héttel a felesége beadta a válókeresetet. Lehet, hogy ez okozta a vesztüket, a férfi ugyanis elvágta a nő és a gyerekek torkát, feleségét pedig még le is lőtte. Ezek után gázrobbanást okozott, ami az egész házukat az égbe repítette.

Robert William Fisher Forrás: FBI

Jason Derek Brown

Brown már 2004 óta van szökésben, és az FBI jelenleg 200 ezer dollárt kínál fel a megtalálónak, vagy nyomravezetőnek. A férfi folyékonyan beszél franciául, és nemzetközi üzleti mesterdiplomája van. Az élete irigylésre méltó volt, hiszen körülvette a luxus, de valójában eladósodott. Ezért határozta el, hogy kirabol egy pénzszállítót. 2004-ben egy mozi előtt lőtt le egy biztonságiőrt, majd elfutott a pénzzel. Azóta sem akadtak nyomára.

Jason Derek Brown Forrás: FBI

Eduardo Ravelo

Eduardo Raveloról azt állítják, hogy ő egy bűnözői csoport feje, mégpedig a Barrio Azteca vezetője, ami az egyik legveszélyesebb kartell az Egyesül Államokban. A férfihoz sok gyilkosságot kapcsolnak többek között állítólag megölte a konzulátus egy terhes alkalmazottját, annak férjét és egy közös barátjukat. Az FBI szerint ezeken kívül még számos brutális mészárlás fűződik a nevéhez, mégsem tudják megtalálni. Úgy vélik plasztikai műtéteken eshetett át és az ujjlenyomatát is megváltoztatta azért, hogy ne bukkanjanak a nyomára.

Eduardo Ravelo Forrás: FBI
4 év után került elő az eltűnt labrador http://www.life.hu/news/20170427-negy-ev-utan-kerult-elo-az-eltunt-labrador.htmlA Sammy névre keresztelt labrador kutyus 4 éven át csatangolt a vadonban, mire nagy nehezen ráakadtak. NewsOrigoAkkor és most - Gyermekkori fotók felnőtt változatahttp://www.life.hu/news/20170426-igy-probalnak-gyermekkori-fotokat-leutanozni-felnottek.htmlBizonyos gyermekkori élethelyzeteket még felnőttként is el lehet játszani, de azért mindennek van határa. Nagyon vicces, ahogy két megtermett szakállas férfi úgy fekszik pólyába tekerve, mint újszülött korukban. News--Halhatatlanságát akarta bizonyítani, a médium: szíven szúrta magáthttp://www.life.hu/news/20170426-halhatatlansagat-akarta-bizonyitani-a-medium-sziven-szurta-magat.htmlA 25 éves médium, Theprit Palee meghalt, miután szíven szúrta magát, hogy bizonyítsa halhatatlanságát. News--Időjárás: erős szél, eső és hidegfront várhatóhttp://www.life.hu/news/20170426-idojaras-eros-szel-eso-es-hidegfront-varhato.htmlSzerdán még örülhetünk a kellemes, tavaszias időjárásnak, de csütörtökön már hidegfront köszönt be erős széllel és esővel. NewsOrigoElhunyt Gyurcsok József http://www.life.hu/news/20170426-elhunyt-gyurcsok-jozsef-energiagyogyasz.htmlAz önmagát sámán-táltos népi energiagyógyászként megfogalmazó Gyurcsok József 67 évet élt. News--Szexuálisan kizsákmányolta 13 éves diákját a tanárnőhttp://www.life.hu/news/20170425-szexualis-buncselekmennyel-vadolnak-egy-fiatal-tanarnot.htmlFelfoghatatlan hírek keltek szárnyra egy arizonai tanárnőről: a 26 éves pedagógus rendszeresen zaklatta szexuálisan az egyik kiskorú diákját. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.