23 évvel ezelőtt, ezen a napon halt meg Ayrton Senna

Forma-1 Ayrton Senna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1960. március 21-én született, így még mindig csak 57 éves lenne Ayrton Senna. A háromszoros Formula-1-es világbajnoknak nagyon korán, 34 évesen kellett távoznia az élők sorából. Május elsején őrá emlékezünk.

A brazil autóversenyző tehetsége mellett a visszafogottságáról, a szerénységétől és a kedvességéről volt híres. Sokak szerint ő volt minden idők egyik legnagyobb Formula–1-es versenyzője, több millió embernek volt a példaképe.

Elszántságával sok versenyen kitűnt a mezőnyből.

Az imolai versenypályán halt meg 1994. május 1-jén, mindössze 34 évesen. Sokak számára akkor ért véget az F1. Fotógalériánkkal idézzük fel a legszebb pillanatokat:

/1704/Nyugo2017430152139
Meghalt a "Svájci gépként" emlegetett Ueli Steck hegymászóhttp://www.life.hu/news/20170430-meghalt-ueli-steck-svajci-hegymaszo.htmlAz MTI tájékoztatása szerint balesetet szenvedett és meghalt Ueli Steck svájci hegymászó a Mount Everest közelében, Nepálban. A hírt az expedíció szervezője erősítette meg vasárnap. NewsOrigoLezuhant egy utasszállító Kubában – Nincsenek túlélők!http://www.life.hu/news/20170430-lezuhant-egy-utasszallito-kubaban.htmlLezuhant az az utasszállító gép, amely néhány órával korábban eltűnt a radarokról Kuba nyugati felén. News--A jövő héten végre több napsütésre számíthatunkhttp://www.life.hu/news/20170430-idojaras-elorejelzes-jovo-hetre.htmlA jövő héten végre több napsütésre számíthatunk. Hétfőn például kifejezetten jó idő lesz, húsz fok körüli hőmérséklettel. News--Tragédia! Meghalt a 35 éves színész, Michael Mantenutohttp://www.life.hu/news/20170429-meghalt-michael-mantenuto.htmlA saját autójában találták meg a Disney sztárját, Michael Mantenutót. A Csoda a jégen (Miracle) 35 éves színészére hétfőn reggel találtak rá a hatóságok a Washington állambeli Des Monesban lévő otthona előtt. News--Lynn Dorsey meztelen videóját munkahelye Instagramjára posztolta véletlenülhttp://www.life.hu/news/20170428-lynn-dorsey-meztelen-videojat-munkahelye-instagramjara-posztolta.htmlFél órán keresztül volt az egész világ számára látható a 61 éves Lynn Dorsey privát, meztelen videója, amit eredetileg a férjének szánt. A nő ugyanis véletlenül munkahelye Instagram-oldalán tette közzé a felvételt. NewsOrigoTömegkatasztrófa helyszínén jelent meg Jézus: Videó!http://www.life.hu/news/20170428-egy-tomegkatasztrofa-helyszinen-villant-fel-jezus-alakja.htmlDurva tömegbaleset történt Kolumbia északi részén egy földcsuszamlás következtében. A katasztrófa után azonban megtörtént a csoda. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.