Megkéseltek egy férfit Budapesten

Forrás: AFP -
késelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi életveszélyes sérülést szenvedett.

Késsel többször megszúrtak egy férfit Budapesten egy XV. kerületi lakásban hétfőn, előzőleg hárman szóváltásba keveredtek - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Forrás: AFP

Kigyulladt egy gyerekeket szállító busz az M3-asonhttp://www.life.hu/news/20170501-kigyulladt-egy-gyerekeket-szallito-busz-az-m3-as-autopalyan.htmlA busz Mezőkövesd és Mezőkeresztes között gyulladt ki, a 130. kilométernél. News--Élve tette a fagyasztóba a légitársaság az óriásnyulathttp://www.life.hu/news/20170501-elve-tette-a-fagyasztoba-a-legitarsasag-az-oriasnyulat-megfagyott.htmlNéhány napja a chicagói O'Hare repülőtéren találták holtan Simon, a nyulat, aki a világ legnagyobb nyula is lehetett volna. Most apja, Darius a csúcstartó. Azóta az is kiderült, mi történhetett szerencsétlen állattal. News--Halhatatlanságát akarta bizonyítani, a médium: szíven szúrta magáthttp://www.life.hu/news/20170426-halhatatlansagat-akarta-bizonyitani-a-medium-sziven-szurta-magat.htmlA 25 éves médium, Theprit Palee meghalt, miután szíven szúrta magát, hogy bizonyítsa halhatatlanságát. News--Otthona előtt gyilkolták meg a labdarúgó Amílcar Henríquezthttp://www.life.hu/news/20170416-otthona-elott-gyilkoltak-meg-a-valogatott-labdarugot.htmlA panamai válogatott futballistát, Amílcar Henríquezt az otthona előtt lőtték le. News--A 10. emeletről ugrott ki egy kisfiú esernyővelhttp://www.life.hu/news/20170422-a-10-emeletrol-ugrott-ki-egy-kisfiu-esernyovel.htmlKis híján belehalt sérüléseibe az a kisfiú, aki egy rajzfilmből vett ötlet nyomán kiugrott a tizedikről egy esernyővel. News--Rossz hírt kapott Schumacher feleségehttp://www.life.hu/news/20170422-rossz-hirt-kapott-schumacher-felesege-corinna.htmlA bíróság nem állt a Forma-1-legenda felesége, Corinna mellé. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.