6 napig élt felesége holttestével egy férfi

Forrás: Facebook -
halál feleség férj rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Russell Davison bevallotta: nem akarta, hogy a felesége egy hullaházban kössön ki, ezért inkább nem is szólt senkinek, mikor a nő életét vesztette. 

6 napig tartotta felesége holttestét a hálószobában egy férfi, aki nem akarta elhinni: a rákkal való küzdelem sajnos véget ért.

Wendy 10 évet küzdött méhnyakrákkal, de végül a kór győzött a nő szervezete felett. A férje azonban képtelen volt megbirkózni a kialakult helyzettel, nem akarta, hogy a holttestet egy zsákba tegyék és elvigyék a hullaházba, ezért nem szólt senkinek a halálesetet illetően.

Russel Davison mindennél jobban szerette a feleségét Forrás: Facebook

Szerette volna, ha a gyerekeikkel közösen mosdatják meg a nő holttestét, és helyezik el egy saját koporsóban, amit a férfi a hálószobába helyezett.

"Szerencsére békésen halt meg. Gyógyszeres kezelés alatt, fájdalmak nélkül. Még a holtteste is sugárzóan szép, semmi smink, csak a természetesség" - mondta Russel.

Azt nem tudni, hogy végül hogyan jutott a sajtó tumására az eset, de a nő holtteste már nincs a családi házban - írta meg a TheSun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.