Mennybe szálló lelkeket fotóztak le egy baleset helyszínén

Forrás: Anisa Gannon -
Karambol lélek menny baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikában még április végén történt egy halálos baleset, a helyszínen az egyik autós pedig fotót készített róla, hogy bizonyítsa főnökének, egy karambol miatt késik, a képen azonban olyan dolgot vettek észre, ami egészen meghökkentő: az égből egy erős fénycsík világította meg az áldozatokat.

Halálos baleset történt április végén az amerikai Georgában, a tragédiában 3 ember vesztette életét. A 23 éves Hannah Simmons, a kislánya és a barátja, a 28 éves Lauren Buteau. A baleset azért következett be, mert a nő elvesztette irányítását az autó fölött, és egy másiknak ütközött. A helyszínelés alatt várakozó autósok közül bizonyára sokan készítettek fotót a tragédiáról, az egyikük a főnökének akarta elküldeni a képet, hogy bizonyítsa, egy karambol miatt késik.

Sokak szerint a fotón látható, ahogy a két elhunyt lelke a mennybe száll Forrás: Anisa Gannon

A szóban forgó felvételen azonban olyan elképesztő dolgot vettek észre, amit az áldozatok rokonai is csak egyetlen dologgal tudtak magyarázni: ez valamiféle jel. A fotón ugyanis az összetört autó látható, és az égből a roncs felé irányuló erős fénysugár, benne két gömb. Többek szerint éppen azt a pillanatot örökítette meg az illető, amikor az áldozatok lelke a mennybe szállt - írja a Today.

Hetvenkét év után kapta meg a szerelmes levelet a háborús veterán http://www.life.hu/news/20170514-72-ev-utan-kapta-meg-a-szerelmes-levelet-a-haborus-veteran.htmlMegírása után 72 évvel kapta meg egy második világháborús veterán felesége szerelmes levelét, amelyre egy házfelújítás során bukkantak a New Jersey államban lévő Westfieldben.NewsThinkstockKitől kaptunk, és kinek adtunk? Így alakultak a pontjaink az Eurovíziónhttp://www.life.hu/news/20170514-igy-alakultak-a-pontjaink-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlAz Eurovízión a szakmai zsűri ugyan eléggé hátulra sorolta Pápai Jocit, a közönségtől rengeteg SMS-t kapott. News--Elkülönítették rabtársaitól a Teréz körúti robbantóthttp://www.life.hu/news/20170514-elkulonitettek-rabtarsaitol-a-terez-koruti-robbantot-imei.htmlDührohamot kapott, és megrongálta a celláját. NewsOrigoKisiklott egy vonat Szaloniki közelében, többen meghaltakhttp://www.life.hu/news/20170514-kisiklott-egy-vonat-gorogorszagban-tobben-meghaltak.htmlKisiklott egy görög intercity-szerelvény Szaloniki közelében, a balesetben négyen életüket vesztették, és többen megsérültek – derült ki vasárnapi médiajelentésekből. NewsThinkstockAz erdőben leltek rá az eltűnt egyetemista lány, Hannah Webster holttestérehttp://www.life.hu/news/20170514-az-erdoben-leltek-ra-az-eltunt-egyetemista-lany-hannah-webster-holttestere.htmlCsütörtökön jelentették be a lány eltűnését, és másnap meg is találták a holttestét. NewsOrigoLezuhant egy repülő - Senki sem élte túl a katasztrófáthttp://www.life.hu/news/20170513-lezuhant-egy-repulo-senki-sem-elte-tul.htmlLezuhant egy kisrepülő szombat délután Boszniában, Mostar városának közelében. A gépen öten voltak, mindannyian életüket vesztették - adta hírül a helyi rendőrség. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.