Szerelmi bánat miatt akasztotta fel magát egy lány

Forrás: Facebook/Danielle Birchmore -
felakasztotta magát öngyilkosság szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a szerelem kölcsönös két ember között, akár az égig is elrepítheti a feleket, de sajnos egy szakítás akár tragikus következményekkel is járhat. 

Két angol lány szerelme végződött szörnyű öngyilkossággal nemrég. Danielle Birchmore nem tudta feldolgozni, hogy egykori barátnője, Ellis Nuttal nem csak lecserélte őt, hanem házasodni is készül.

Danielle Birchmore szerelmi bánat miatt lett öngyilkos Forrás: Facebook/Danielle Birchmore

Birchmore fülébe eljutott a hír, hogy egykori kedvesét eljegyezték, ezt pedig már nem tudta feldolgozni:

erősen ittas állapotban felakasztotta magát.

Danielle (J) és exbarátnője, Ellis (B) Forrás: Origo

Mint kiderült, búcsúleveleket is hagyott maga után. Egyet a családjának, egyet pedig a 25 éves Ellisnek, de azt pontosan nem tudni, hogy miket írt. Kiderült, hogy

a szakítást követően évekig depresszióval és szorongással küzdött,

ezért az eljegyzés híre már csak olaj volt a tűzre.

Danielle szülei tudták, hogy a lányuk bajban van, de azt sosem gondolták volna, hogy öngyilkosságig fajul a dolog - írta meg a Metro.

Mennybe szálló lelkeket fotóztak le egy baleset helyszínén http://www.life.hu/news/20170515-mennybe-szallo-lelkeket-fotoztak-egy-karambol-helyszinen.htmlAmerikában még április végén történt egy halálos baleset, a helyszínen az egyik autós pedig fotót készített róla, hogy bizonyítsa főnökének, egy karambol miatt késik, a képen azonban olyan dolgot vettek észre, ami egészen meghökkentő: az égből egy erős fénycsík világította meg az áldozatokat. News--Hetvenkét év után kapta meg a szerelmes levelet a háborús veterán http://www.life.hu/news/20170514-72-ev-utan-kapta-meg-a-szerelmes-levelet-a-haborus-veteran.htmlMegírása után 72 évvel kapta meg egy második világháborús veterán felesége szerelmes levelét, amelyre egy házfelújítás során bukkantak a New Jersey államban lévő Westfieldben.NewsThinkstockKitől kaptunk, és kinek adtunk? Így alakultak a pontjaink az Eurovíziónhttp://www.life.hu/news/20170514-igy-alakultak-a-pontjaink-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlAz Eurovízión a szakmai zsűri ugyan eléggé hátulra sorolta Pápai Jocit, a közönségtől rengeteg SMS-t kapott. News--Elkülönítették rabtársaitól a Teréz körúti robbantóthttp://www.life.hu/news/20170514-elkulonitettek-rabtarsaitol-a-terez-koruti-robbantot-imei.htmlDührohamot kapott, és megrongálta a celláját. NewsOrigoAmerikában él az új Hitler http://www.life.hu/news/20170512-pennsylvaniaban-lakik-a-fiatal-hitler.htmlPennsylvaniában él az új Hitler, akinek még a fiát is Hitlernek hívják. Ez durva! News--Gyászol a mulatósszakma: Elhunyt Hajdúk János zenészhttp://www.life.hu/news/20170513-elhunyt-hajduk-janos-zenesz.htmlGyászol a mulatósszakma: meghalt a 3+2 mulatósegyüttes egykori billentyűse, Hajdúk János, a lakodalmas rock műfajának egyik létrehozója. A gyászhírt a megrendült újvidéki zenekar tette közzé. A legelső, és ma is aktív hazai mulatósbanda vezére, Bugyi Zoltán igyekszik tartani a lelket kollégáiban. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.