búfelejtő Tinder randi szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terápiás jelleggel töltötte le magának egy nő a Tindert, hogy könnyebben túltegye magát a pasijával való szakításon. 

Sarah Mulvint nagyon megviselte a párjával történő szakítás. Elhatározta, hogy minden követ meg fog mozgatni az exférfi elfelejtése érdekében. Először egy utazással lepte meg magát, de sajnos ez nem segített.

Sarah Mulvin 30 nap alatt 52 Tinder-randit szervezett magának Forrás: Today Tonight

Éppen ezért letöltötte a Tindert, és őrült módon elkezdett jobbra-balra húzogatni. Annyira belelendült a társkereső applikáció gyönyöreibe, hogy 30 nap alatt 52 randit szervezett. Mondjuk úgy nem volt nehéz, hogy sajátos szabályokat alakított ki magának:

Maximum 24 óránként találkoznia kellett egy jelölttel, de csak olyannal, aki fiatal, kigyúrt és szexi. A 44 éves Sarah ezután 30 nap a Tinderen címmel könyvet is írt a tapasztalairól.

Sarah csak fiatal, izmos, szexi férfiakkal találkozott Forrás: Today Tonight

Elmesélte, hogy a terápiás Tinderezés legnagyobb nehézsége az volt, hogy minden napra szervezzen magának legalább egy találkozót. Összességében azt vallotta, hogy élvezte ezt a különleges 30 napot, noha élete párját nem ismerte meg - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.