Így ismerkednek kamuprofillal a csalók: Videó!

Forrás: Dreamstime -
veszély online kamuprofil zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizarr videó került napvilágra arról, hogy milyen könnyedén lehetünk az internetes ismerkedés áldozatai. Hiába tűnik valaki szimpatikusnak, sosem szabad elfelejteni, hogy nem minden az, aminek látszik. 

Manapság már egyre több olyan internetes platform létezik, melyeken keresztül barátságokat, szerelmeket köthetünk. Korlátok nélkül beszélgethetünk egymással, képeket és videókat oszthatunk meg, ám ez a kötöttségmentes kommunikáció rengeteg veszélyt rejt magában.

Sosem tudhatjuk ki ül a telefon, számítógép túloldalán
Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Egy spanyol mobilszolgáltató készített egy ehhez kapcsolódó reklámot, amely azt mutatja be, miként válhat bárki könnyedén áldozattá. A szerelmi történetként induló videó végén kiderül, hogy

senki nem a valóságot közölte magáról,

de ez csak akkor került napvilágra, mikor személyes találkozásra került sor.

Nem is merünk belegondolni, hogy mi történik a való életben olyankor, mikor valaki kamuprofillal csal el egy fiút, lányt, nőt vagy férfit egy találkozóra. A reklám óvatosságra int minket, és egyáltalán nem alaptalanul.

Óriási botrány: nemi erőszakkal vádolják Cristiano Ronaldót

A gyanú szerint Ronaldo 2009-ben, Las Vegasban megerőszakolt egy amerikai lányt. Az eset után a nővel peren kívül egyezett meg a sztárfocista, 375 000 dollárt fizetett neki - írta a német Der Spiegel magazin. A lány a pénzért cserébe azt vállalta, hogy soha senkinek nem beszél az esetről.
Sziláscet lehetett a hatalmas, oszladozó tetemhttp://www.life.hu/news/20170517-szilascet-lehetett-az-oszladozo-tetem.htmlNéhány nap alatt az egész világot bejárta annak a szörnynek a képe, amelyet egy indonéz sziget partjánál fotóztak le a helyiek. Sokan találgatták, hogy vajon milyen állat lehet, a szakértők megválaszolták ezt a kérdést. News--Saját pornóvideójával csábította szexre diákjait a perverz tanárnő (18+)http://www.life.hu/news/20170517-sajat-pornovideojaval-csabitotta-szexre-diakjait-a-perverz-tanarno.htmlA szexéhes pedagógus szerencsétlenségére a felvétel felkerült a netre, és megállíthatatlanul terjedt. A 43 éves tanárnő nemi erőszak vádjával néz szembe, mivel az egyik kiskorú diákjával létesített szexuális kapcsolatot. News--Boldogtalanok és elégedetlenek leszünk, ha hajnali 5-kor kelünkhttp://www.life.hu/news/20170517-boldogtalanok-es-elegedetlenek-leszunk-ha-hajnali-5-kor-kelunk.htmlKi korán kel, aranyat lel - tartja a mondás. Nos, ez nem biztos, hogy igaz... News--5 évet is kaphat az eurovíziós fenékmutogatóhttp://www.life.hu/news/20170516-5-evet-is-kaphat-az-eurovizios-fenekmutogatos.htmlFelborzolta a kedélyeket az eurovíziós seggmutogatós, aki Jamala produkciója alatt ugrott fel a színpadra, és tolta le a gatyáját. Kiderült, hogy akár 5 évet is kaphat ezért az akcióért. News--Időjárás: vasárnap hidegfront és zivatar leszhttp://www.life.hu/news/20170516-vasarnap-hidegfront-es-zivatar-lesz.htmlSajnos nem sokáig élvezhetjük a ragyogó napsütést, ugyanis hamarosan erős széllel megérkezik a hidegfront! News--30 nap alatt 52 Tinder-randit szervezett egy nő http://www.life.hu/news/20170516-egy-honap-alatt-otvenkent-alkalommal-randizott-egy-no.htmlTerápiás jelleggel töltötte le magának egy nő a Tindert, hogy könnyebben túltegye magát a pasijával való szakításon. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.