lesifotós szomszéd kukkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezt nem gondoltuk volna, hogy valaki abban leli az örömét, hogy a szomszédjait kapja lencsevégre. Pedig már fotósorozat is készült Arne Svenson munkáiból.

Arne Svenson nem mindennapi fotókat készít. Azért különleges a munkája, mert a témának a szomszédjait választotta, kiket teljesen hétköznapi élethelyzetekben kapott lencsevégre.

A New York-i fotós nem is rejti véka alá amit csinál, hiszen a The Neighbors nevet viselő sorozat már bejárta a fél világot, és hatalmas port kavart. Nem mindenkinek tetszik, hogy Arne a saját manhattani lakásának ablakából kukkolja és fotózgatja a többi lakót. Sokan pert is indítottak ellene, azonban mindegyiket Svenson nyerte, ugyanis a jog szerint a művésznek nincs szüksége a többiek beleegyezésére.

Mások szerint azonban nagyon ötletes, és semmi bántó nincs abban amit csinál, hiszen nem erotikus vagy félmeztelen állapotban készít képeket az emberekről.

Világszerte megünnepelték a meztelenül kertészkedés világnapját - FOTÓK (18+)http://www.life.hu/news/20170507-vilagszerte-megunnepeltek-a-meztelenul-kerteszkedes-vilagnapjat.htmlMájus első szombatja 2005 óta a meztelenül kertészkedés napja. Bolygónk számtalan országában akadnak olyan őrültek, akik bizony megtartják ezt az ünnepet, és anyaszült meztelenül vonulnak ki a kiskertjükbe, vagy a teraszukra, hogy elültessék a palántákat vagy meglocsolják a virágaikat. News--Vilmos herceg és Katalin 1,5 millió eurós kártérítést követel a félmeztelen fotók miatthttp://www.life.hu/news/20170502-vilmos-es-katalin-1-5-millio-euros-karteritest-kovetel-a-felmeztelen-fotok-miatt.htmlVilmos herceg és felesége, Katalin hercegnő 1,5 millió euró kártérítést követel a Closer francia pletykamagazintól, amely 2012-ben félmeztelen fotókat közölt a hercegnőről - jelentette be kedden a Closer ügyvédje a Nanterre-ben folyó bírósági tárgyaláson. News--Akkor és most - Gyermekkori fotók felnőtt változatahttp://www.life.hu/news/20170426-igy-probalnak-gyermekkori-fotokat-leutanozni-felnottek.htmlBizonyos gyermekkori élethelyzeteket még felnőttként is el lehet játszani, de azért mindennek van határa. Nagyon vicces, ahogy két megtermett szakállas férfi úgy fekszik pólyába tekerve, mint újszülött korukban. News--A lustaság kreatívvá tesz: Fotók!http://www.life.hu/news/20170403-igy-lesz-kreativ-egy-lusta-ember.htmlVicces fotósorozat látott napvilágot, ami garantáltan mosolyt csal az arcodra: középpontban a lustaság! News--Félve készült az eljegyzésre a Down-kóros fiú: Fotók!http://www.life.hu/news/20170331-megkerte-baratnoje-kezet-a-down-szindromas-fiu.htmlHihetetlen pillanatnak lehettek tanúi azok, akik jelen voltak a nem mindennapi leánykérésen. NewsOrigoA fiatal nő a macskájával utazta be a világot: Fotók!http://www.life.hu/news/20170209-macskavajal-utazta-korbe-a-vilagot-a-no.htmlA kalózlány nem mindennapi döntést hozott: hajóval utazta be a fél világot, és ráadásul még a macskáját is magával vitte úti társnak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.