Gyurta Dániel Széles Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt a kórházban Széles Sándor, a neves úszóedző. A szakember 61 éves volt.

Széles, aki többek között Risztov Évát és Gyurta Dániel is edzette, már április eleje óta kómában feküdt. A kiváló szakember halálhíréről Gyárfás Tamás, a Magyar Úszószövetség korábbi elnöke tájékoztatta az MTI-t.

Forrás: Thinkstock
Tomboló vihar miatt akadozik a tömegközlekedés Budapestenhttp://www.life.hu/news/20170523-tombolo-vihar-miatt-akadozik-a-tomegkozlekeses-budapesten-bkk.htmlHatalmas a vihar Budapesten a BKK több járata is módosított útvonalon vagy nem közlekedik. A katasztrófavédelem azt javasolja a fővárosiaknak, csak a vihar elmúltával menjenek ki az utcára. NewsMTI/Balázs AttilaAz eltűnt Maddie holttestét egy erdőben találták meg http://www.life.hu/news/20170510-az-eltunt-maddie-holttestet-egy-erdoben-talaltak-meg-hatalmas-tragedia.htmlBár a család reménykedett abban, hogy élve előkerül: nem így történt NewsThinkstockFüstölt a 3-as metró, leszállították az utasokathttp://www.life.hu/news/20170510-fustolt-a-3-as-metro-leszallitottak-az-utasokat.htmlAz M3-as metró helyett pótlóbusz közlekedik a Deák Ferenc tér és az Árpád híd között járműhiba miatt - írja a BKK. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoKilenc hosszú hétvége lesz 2018-banhttp://www.life.hu/news/20170520-kilenc-hosszu-hetvege-lesz-2018ban.htmlJövőre hat szombat is munkanap lesz a 2018. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről szóló nemzetgazdasági miniszteri rendelet szerint. A munkanap-áthelyezések miatt ugyanakkor kilenc hosszú hétvége lesz 2018-ban. NewsOrigoRiasztást adott ki a Országos Meteorológiai Szolgálat: viharok várhatóakhttp://www.life.hu/news/20170505-riasztast-adott-ki-a-orszagos-meteorologiai-szolgalat-viharok-varhatoak.htmlFelhőszakadás veszélye miatt – négy nyugati megye kivételével – az egész országra figyelmeztetést adott ki pénteken az Országos Meteorológiai Szolgálat. NewsMTI/Kovács TamásMeghalt az USA legidősebb olimpiai bajnoka, Adolph Kiefer http://www.life.hu/news/20170506-meghalt-az-egyesult-allamok-legidosebb-olimpiai-bajnoka.htmlAdolph Kiefer amerikai úszó, az Egyesült Államok legidősebb olimpiai bajnoka, június 27-én lett volna 99 éves. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.