Fogyókúrára fogták az elhízott makákót: Videó!

Forrás: Youtube -
makákó elhízás gyorsétel fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Uncle Fat néven vált híressé az a kis makákó, aki már egyáltalán nem is olyan kicsi, ugyanis elég komoly túlsúllyal él együtt.

A Thaiföldön élő állat azért került ilyen helyzetbe, mert a turisták által eldobált, hátrahagyott gyorséttermi maradékokon élt, minden lepattanót összegyűjtött, ami csak a keze ügyébe akadt. A gyorskaja azonban nem csak az embert hízlalja fel, hanem az állatokat is, így lett Uncle Fat-nak is óriási pocakja.

Uncle Fat, az elhízott makákó Forrás: Youtube

Egy normális testúllyal bíró makákó átlagosan 9 kilós, de ő már 26 kilogrammot nyom. Ez majdnem a háromszorosa a normálisnak, vagyis nincs más hátra:

le kell fogyasztani.

A thaiföldi vadvédelmi szakemberek befogták, és komoly diétára fogták. Kizárólag sovány fehérjét, gyümölcsöt és zöldséget ehet, ellenőrzött mennyiségben, naponta kétszer. Remélhetőleg így már néhány hónapon belül visszatérhet a többiek közé az eredeti élőhelyére.

A manchesteri robbantásban egy magyar tanárnő diákja is meghalthttp://www.life.hu/news/20170525-magyar-tanarno-diakja-is-meghalt-a-manchesteri-robbantasban.htmlAriana Grande koncertjén robbantottak Manchesterben, 22 ember halt meg, 59 pedig megsebesült. Az áldozatok zömében fiatalok voltak... News--Széles Sándor édesanyja vallott a fia halálárólhttp://www.life.hu/news/20170525-megszolalt-szeles-sandor-edesanyja.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, meghalt Széles Sándor, Gyurta Dániel korábbi edzője. Mint ismeretes, Széles április eleje óta kómában feküdt, halálhíréről pedig Gyárfás Tamás, a Magyar Úszószövetség korábbi elnöke tájékoztatta az MTI-t. Most az édesanyja is megszólalt. NewsOrigoKlein Dávid egyedül folytatja, Suhajda Szilárd éjszaka rosszul letthttp://www.life.hu/news/20170524-klein-david-egyedul-folytatja-suhajda-szilard-ejszaka-rosszul-lett.htmlDrámai pillanatokat kellett megélniük a magyar hegymászóknak magyar idő szerint szerda délelőtt. Suhajda Szilárd éjszaka rosszul lett és fel kellett hagynia a csúcstámadással. Néhány órája megtörten ért vissza az Everest alaptáborába. NewsOrigoMeghalt Széles Sándor, Gyurta Dániel korábbi edzőjehttp://www.life.hu/news/20170523-meghalt-szeles-sandor-gyurta-daniel-korabbi-edzoje.htmlElhunyt a kórházban Széles Sándor, a neves úszóedző. A szakember 61 éves volt. NewsThinkstockNyári időjárás: hőségre és aszályra kell számítanihttp://www.life.hu/news/20170524-nyaron-forrosagra-es-aszalyra-szamithatunk.htmlAz biztos, hogy nyáron nem fogunk fagyoskodni, helyette hosszan tartó hőséggel és aszállyal kell majd megküzdenünk, ami pokoli lesz. News--Gyermekmolesztálással vádolják Julie Wadswortht és a férjéthttp://www.life.hu/news/20170523-kiskorut-molesztalt-julie-wadsworth-es-a-ferje.htmlNem mindennapi információk kerültek napvilágra a BBC rádiós műsorvezetőjéről és a férjéről. Kiskorú szexuális bántalmazása miatt kerülhetnek börtönbe. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.