Óriási kutya zavarta meg az orosz hírolvasónőt: Videó!

kutya videó Híradó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez aztán nem semmi! Szegény műsorvezető a lehetőségekhez képest egész jól kezelte a helyzetet, miután egyszer csak egy hatalmas testű kutya jelent meg mellette a stúdióban: Videó!

Egy fiatal orosz hírolvasónő került nem mindennapi helyzetbe. Éppen élő adást vezetett, mikor hirtelen megjelent mellette

egy nagytestű fekete kutya,

aki nem csak ott szeretett volna lenni, hanem még szerepelni is.

Ugatott, felágaskodott az asztalra, de szerencsére nem tett kárt semmiben, kifejezetten jól érezte magát. A megszeppent nő először egész jól kezelte a helyzetet, megsimogatta a kutyát és próbálta folytatni a munkáját, de amikor az asztalára kezdett el felmászni az állat, akkor már kénytelen volt segítségért kiabálni.

Fogyókúrára fogták az elhízott makákót: Videó!

Uncle Fat néven vált híressé az a kis makákó, aki már egyáltalán nem is olyan kicsi, ugyanis elég komoly túlsúllyal él együtt. Nemrég azonban diétára fogták, mert már lassan mozogni sem tud: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.