időjárás hőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten - főként az első felében - nem lesz okunk panaszra, az időjárás mindent megtesz azért, hogy jó kedvünk legyen! Megérkezett a nyári hőség!

Hétfőn szikrázó lesz a napsütés, a sugarakat csak néhány fátyolfehő zavarhatja meg. Esővel egyáltalán nem kell számolnunk, 25 és 30 fok körül alakul a hőmérséklet. Kedden szintén napos idő lesz, csapadékra szintén nem kell számítanunk.

Nyárias idő lesz Forrás: Thinkstock

Szerdán már nem lesz olyan felhőtlen az idő, elszórtan kialakulnak záporok, zivatarok. Az ÉNy-i szél megélénkül, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 26 és 31 fok közötti értékeket mérhetünk. Csütörtökön is felhős lesz az ég, és elszórtan záporok is kialakulnak. A hőmérséklet visszaesik, 21-28 fok várható délután. Péntekre viszont kitisztul az idő, esőre sem lesz kilátás. A hétvégén napos pedig kora nyári idő várható - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.