Újra munkába állnak a robbantásban megsérült járőrök

Forrás: police.hu -
robbantás rendőr Teréz körút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Teréz körúti robbantásban megsérült két járőr hamarosan újra munkába áll. Szabina és László felépülése 8 hónapig tartott, elfelejteni soha nem fogják azt a napot. Utoljára nyilatkoznak most érzéseikről, a jövőben csak dolgozni szeretnének. Június 1-től folytatják a munkájukat.

Még mindig nem tudni, miért robbantott a Teréz körúton P. László, a két járőr sokat gondolkozott azon, miért éppen őket szemelte ki a robbantó. 8 hónapig tartott, mire felépültek a testi sérüléseikből, és lelkileg is készen állnak arra, hogy újra munkába álljanak. Június 1-jén veszik fel újra a szolgálatot, utoljára nyilatkoznak arról, miken mentek keresztül az elmúlt hónapokban.

Andirkó Szabina és Vantara László törzsőrmesterek alig várjuk, hogy újra munkába állhassanak Forrás: police.hu

Azonnal tudtam, nagy a baj, cselekednem kell, gyorsan. Fej- és nyaksérülése volt, dőlt belőle a vér.

Zsaru Magazinnak adott interjúban

Időjárás: viharos szél, eső és jégeső is jöhethttp://www.life.hu/news/20170531-idojaras-viharos-szel-eso-es-jegeso-is-lesz.htmlNem tart sokáig a felhőtlen idő, ma már sajnos az ország több területén is számítanunk kell csapadékra, ráadásul viharos széllökésekkel és jégesővel. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoUtcafestőből lett milliárdokat kereső profi focista Gabriel Jesushttp://www.life.hu/news/20170530-gabriel-jesus-utcafestobol-lett-milliardokat-kereso-profi-focista.html2014-ben még a világbajnokságra készülve, mezitláb festette a brazil utcákat a nemzeti zászló színeire, ma pedig már a Manchester City milliárdokat kereső játékosa Gabriel Jesus. Hatalmasat fordult a világ a fiatal fiúval. NewsOrigoHirtelen csaphat le a vihar holnap több megyében ishttp://www.life.hu/news/20170530-hirtelen-csaphat-le-a-vihar-holnap-tobb-megyeben-is-figyelmeztetes.htmlBetört a nyár Magyarországra, de nem örülhetünk sokáig a meleg, napsütéses időnek.News--Nemsokára elkészül a Fidget Spinner pornós változata?http://www.life.hu/news/20170530-a-fidget-spinner-pornos-valtozatara-vagynak-a-fiatalok.htmlFidget Spinner. Ezt ütik be legtöbben a Pornhub keresőjébe. De miért? És mi ez egyáltalán? NewsAFP3 nő erőszakolt meg egy ájult férfit (18+)http://www.life.hu/news/20170530-tobben-eroszakoltak-meg-egy-ajult-ferfit.htmlRitkábban fordul elő, hogy nők követnek el erőszakot férfiakon, most mégis ez történt... NewsThinkstockAbortuszt végeztek egy 10 éves kislányon http://www.life.hu/news/20170530-megszakitjak-a-tizeves-kislany-nem-kivant-terhesseget.htmlNem csak nemi erőszak áldozata lett a 10 éves indiai kislány, hanem még az abortusz kínjait is át kell élnie. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.