Kis híján elraboltak egy óvodás gyereket Budapesten

Forrás: Thinkstock -
gyerekrablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookon tette közzé kétségbeesett üzenetét egy édesanya. Arról posztolt, hogy el akarták rabolni hároméves kisfiát, miközben tőle csupán két méterre volt a gyermek. A tettes hatvan év körüli, rövid, vörös hajú molett hölgy volt, aki egy átlagos nagymama benyomását keltette.

"Két kisfiammal sétáltam Csepelen délelőtt egy buszmegálló mellett. A következő történt: kicsi a babakocsiban aludt mellettem, a hároméves kisfiam meg leszállt a futóbicikliről tőlem két méterre, hogy integessen a busznak. Majd jött egy hatvan év körüli nő és egyik kezével felkapta a biciklit, másik kezébe pedig a kisfiamat. A csilingelő ajtónál majdnem felszállt vele a buszra, úgy rántottam ki a gyerekemet a kezéből. A másik kezemmel a babakocsit szorítottam, nehogy eltolják a kicsit" –írta a sokkos hatás alatt lévő édesanya.

Az anya és a kisfiú is nagyon megijdetek a történtek után (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

A gyerekrablási kísérlet miatt a család feljelentést tett. A Borsmegkereste az ügyben a BRFK-t, a rendőrök megerősítették, hogy folyik az ügyben nyomozás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.