Gyászol Károly herceg és a brit királyi család

gyász brit királyi család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Károly herceg keresztanyja, Patricia Mountbatten. A királyi család szóvivője elmondta, hogy a grófnő kedden, otthonában távozott az élők sorából. Békésen, a gyermekei körében halt meg.

A BBC tájékoztatása szerint a 93 éves grófnő 1946-ban házasodott össze Lord Brabourne báróval, akitől hét gyermeke született. Élete nem volt könnyű, 1979-ben egy nyaraláson elvesztette 14 éves fiát, Nicholast és édesapját, amikor az IRA egy bombát rejtett el a családi hajón Írországban. A grófnő súlyosan megsérült a robbanásban, de ő és férje is túlélték a merényletet.

A királyi család Forrás: AFP

Károly herceget megrendítette keresztanyja halála: „Mélyen elszomorított a halálának híre, egy nagyon különleges keresztanya volt, akit az első pillanattól kezdve szerettem. Rendkívül fontos szerepet játszott az életemben, rettenetesen fog hiányozni” - nyilatkozta.

A grófnő Fülöp herceg unokatestvére volt.

Michael Schumacher fia Magyarországra jönhttp://www.life.hu/news/20170615-schumacher-fia-magyarorszagra-jon.htmlA hétszeres F1-világbajnok kisebbik gyermeke hamarosan a Hungaroringen mutatja meg vezetési tudását.News--Így oltották a tüzet a londoni toronyházban: Fotók!http://www.life.hu/news/20170615-igy-oltottak-a-londoni-toronyhaz-tuzet.htmlEgy friss felvétel került napvilágra, melyen a londoni toronytűz oltása látható. News--Hova tűnt Tibi atya? Mindenki őt keresi http://www.life.hu/news/20170615-mindenki-az-eltunt-tibi-atyat-keresi.htmlA sokak által közkedvelt Tibi atya közösségi oldal egyik pillanatról a másikra szőrén-szálán eltűnt. De vajon miért? News--Időjárás-előrejelzés: Heves zivatarral, szélviharral érkezik a rossz időhttp://www.life.hu/news/20170615-idojaras-erkezik-a-rossz-ido.htmlAzt már tudjuk, hogy pénteken jön a rossz idő, ami rányomja a bélyegét a hétvégére is. De lássuk a részletket!NewsThinkstockFordulat a Teréz körúti robbantó ügyében: Elmondta, miért tettehttp://www.life.hu/news/20170615-fordulat-a-terez-koruti-robbanto-ugyeben.htmlRendőrpisztolyokat akart szerezni, ezért támadt rá szeptemberben a két járőrre, de az általa készített pokolgép hatásaitól megijedt - közölte a Teréz körúti robbantó védője. NewsOrigoVárandós párja várta haza a repülőn szexelő férfit (18+)http://www.life.hu/news/20170614-terhes-baratnoje-varta-haza-a-repulon-szexelo-ferfit.htmlNemrég napvilágra került egy felvétel, amelyen egy repülőn szexelő párost láthattak a nézők. A történetük azonban egyre kínosabb fordulatokat vesz. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.