Tóba csúszott egy fiatal pár szex közben, meghaltak

halál szex fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két 22 éves fiatal veszítette nemrég életét, miután az autójuk egy tóba csúszott, mindketten megfulladtak. 

Az orosz származású Evgeny Chernov és Yana Kryuchkova egy tóhoz mentek kirándulni, ahol egy kis romantikázásba kezdett. A stabilan leparkolt autóban szeretkeztek, ám a mozgás hatására az autó elkezdett lecsúszni, és végül a tóba süllyedt.

A fiatal pár szex közben csúszott a tóba, mind a ketten megfulladtak Forrás: Vkontakte

A szerelmeseknek semmi esélyük nem volt a rohamosan emelkedő vízszinttel szemben, pillanatok alatt a tó fenekén találták magukat, és megfulladtak. Az eltűnést a rokonok jelentették be, így indult keresésükre a rendőrség.

A tóból kiemelt autóban mindkét holttestet megtalálták, a tragikus történet futótűzként terjed az interneten. Sajnos, egy kis figyelmetlenséggel ez bármelyikünkkel megtörténhetett volna - írta meg a DailyMail.

Száguldó autóban szexeltek - Videó (18+)

Egy száguldó Hyundaiban szerelmeskedtek, a melletük elhaladó autó sofőrje pedig lefilmezte a látottakat. A felvételt készítő férfi szerint az élet császára látható a videón!

16 éves fiút tépett szét egy fekete medve Alaszkábanhttp://www.life.hu/news/20170620-megolt-egy-tinit-alaszkaban-egy-fekete-medve.htmlEgy 16 éves fiút ölt meg Alaszkában egy nagy fekete medve. A tini egy népszerű futóversenyen vett részt az erdőben, ott történt a tragédia. News--Kánikulariadó! Jön az első hőhullámhttp://www.life.hu/news/20170620-kanikula-junius.htmlNagyon meleg lesz kedden is, fronthatásra és magas UV-sugárzásra kell készülni!NewsFotó: M.Schmidt János – OrigoElhunyt a Harry Potter sztárja, Sam Beazleyhttp://www.life.hu/news/20170619-sam-beazley-meghalt.html101 éves korában meghalt Sam Beazley brit színész, aki Everard professzort játszotta a 2007-es Harry Potter és a Főnix rendje című filmben. News--Fotók, a két sofőr életét követelő magyar balesetrőlhttp://www.life.hu/news/20170618-baleset-nyarlorinc.htmlSzörnyű tragédia történt szombaton este a 44-es főúton. News--Érkeznek az első fotók II. Erzsébet királynő "hivatalos" születésnapjárólhttp://www.life.hu/news/20170617-ii-erzsebet-kiralyno-hivatalos-szuletesnapja.htmlAhogy mindig, idén is hagyományos katonai pompával ünnepelik meg Londonban a 91 esztendős II. Erzsébet királynő "hivatalos" születésnapját. News--Tibi atya mindenkit átverthttp://www.life.hu/news/20170615-tibi-atya-torlese-atveres-volt.htmlMint ismeretes, csütörtök reggelre nyomtalanul eltűnt Tibi atya Facebook-oldala, mint az 1,3 millió követőjével együtt. Utóbb kiderült, hogy az admin maga lőtte le az oldalát...News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.