Krokodillal akart közösülni egy férfi: meghalt

Forrás: AFP/PNS -
halál szex krokodil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál férfi egy krokodillal akart szexuális kapcsolatot létesíteni, de az állat végzett vele. 

A 26 éves férfi drogok befolyásoltsága alatt határozta el, hogy nemi aktusba kezd egy sósvízi krokodillal, de az állat önvédelemből megtámadta. A barátai szerint rendszeresen kábítószerezett, de soha nem csinált még ilyen hülyeséget.

Krokodillal akart közösülni egy férfi: meghalt
Képünk illusztráció Forrás: AFP/PNS

Látták, ahogy fel és alá rohangált a vízparton, majd sorra dobálta le magáról a ruháit. Már néhányszáz méterre volt a társaságtól, mikor megpillantották a krokodilt. Kiabáltak neki, hogy hagyja békén a közel 2 méter hosszú állatot, de ő egyszer csak odaugrott hozzá, és

megpróbált közösülni vele.

A krokodil azonban elkapta, és magával rántotta a vízbe. Rövid ideig tartó dulakodást láttak, majd mindketten eltűntek a víz felszínéről. A barátok azonnal értesítették a hatóságokat, akik azóta is keresik a férfit, de nem sok esélyt látnak arra, hogy megtalálják - írta meg a CairnsTimes.

Tóba csúszott egy fiatal pár szex közben, meghaltak http://www.life.hu/news/20170620-szex-kozben-vesztette-eletet-egy-fiatal-par.htmlKét 22 éves fiatal veszítette nemrég életét, miután az autójuk egy tóba csúszott, mindketten megfulladtak. NewsThinkstockMagyar sportolók haltak meg a szörnyű autóbalesetbenhttp://www.life.hu/news/20170621-szornyu-hir-jott-magyar-sportolok-haltak-meg-egy-autobalesetben.htmlA jászberényi hokis, L. Levente és a korábbi focista, Zs. Ádám egy fesztiválról tartott hazafelé, amikor autójuk Jászberény belvárosában megcsúszott az úton és egy villanyoszlopnak csapódott.News--Holttestet mosott partra a Duna az Erzsébet hídnál (18+)http://www.life.hu/news/20170621-holttestet-mosott-partra-a-duna.htmlHolttestet találtak Budapesten a Dunában, az Erzsébet híd budai hídfőjéhez közel. NewsOrigoIdőjárás: országos hőség várható, akár 36 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20170621-orszagos-hoseg-varhato-akar-36-fok-is-lehet.htmlAki teheti, az hosszú ideig ne tartózkodjon a héten a napon, egyrészt az erős UV-B sugárzás miatt, másrészt azért, mert borzasztó meleg lesz. Akár 36 fokig is felcsúszhat a hőmérő higanyszála. News--Szörnyű baleset: vonat ütközött kamionnal Szatymaznál - fotóhttp://www.life.hu/news/20170620-kamion-utkozott-kamionnal-szatymaznal.htmlKamion ütközött személyvonattal egy vasúti átjáróban Szatymaz határában. Sérültek is vannak. News--16 éves fiút tépett szét egy fekete medve Alaszkábanhttp://www.life.hu/news/20170620-megolt-egy-tinit-alaszkaban-egy-fekete-medve.htmlEgy 16 éves fiút ölt meg Alaszkában egy nagy fekete medve. A tini egy népszerű futóversenyen vett részt az erdőben, ott történt a tragédia. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.