Magyar sportolók haltak meg a szörnyű autóbalesetben

halál autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jászberényi hokis, L. Levente és a korábbi focista, Zs. Ádám egy fesztiválról tartott hazafelé, amikor autójuk Jászberény belvárosában megcsúszott az úton és egy villanyoszlopnak csapódott.

Felismerhetetlenségig roncsolódott az autó, amellyel a három fiatal egy villanyoszlopnak csapódott a hétvégén Jászberény belvárosában - írja a Bors. A balesetben a sofőr, a 25 éves Zs. Ádám korábbi helyi focista és a mellette ülő 23 esztendôs L. Levente, a Jászberény HC OB III-as hokicsapatának játékosa azonnal halt.

A kocsi elszállt, majd teljes erővel kivitte a villanyoszlopot Forrás: Thinkstock

"A tragédia előtti napon, Budapesten még meccset játszottunk Levivel" - mesélte a lapnak Nagy Zoltán, aki az utánpótlásban edzője, a felnőttek között pedig csapattársa, egyben barátja is volt a hokis áldozatnak. "Hazajöttünk Jászberénybe, majd Levi két, vendéglátásban dolgozó kollégájával elment bulizni. Onnan tartottak haza, amikor a baleset történt. Eleredt az eső, és az a szóbeszéd járja, hogy túl gyorsan mentek a belvárosban."

A baleset egyik szemtanúja elmondta, a kamionoktól erősen nyomvályús, az esőzéstől pedig nedves úton olyan gyorsan jöttek, hogy esélyük sem volt bevenni a kanyart. A kocsi elszállt, majd teljes erővel kivitte a villanyoszlopot. Borzasztó volt a csattanás. Az egyetlen túlélőt, a Jászfényszaru 20 éves focistáját azonnal kórházba szállították.

Ő olyan súlyos zúzódásokat szenvedett, hogy egyelőre csak segítséggel tud járni.

"A fiam csodával határos módon élte túl ezt a balesetet. Már csak arra emlékszik, ahogy kimászik az autóból. Azt csak később tudta meg, hogy a két barátja már nincsen köztünk" - mesélte Varga Józsefné, a túlélő Krisztián édesanyja.

Holttestet mosott partra a Duna az Erzsébet hídnál (18+)http://www.life.hu/news/20170621-holttestet-mosott-partra-a-duna.htmlHolttestet találtak Budapesten a Dunában, az Erzsébet híd budai hídfőjéhez közel. NewsOrigoIdőjárás: országos hőség várható, akár 36 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20170621-orszagos-hoseg-varhato-akar-36-fok-is-lehet.htmlAki teheti, az hosszú ideig ne tartózkodjon a héten a napon, egyrészt az erős UV-B sugárzás miatt, másrészt azért, mert borzasztó meleg lesz. Akár 36 fokig is felcsúszhat a hőmérő higanyszála. News--Szörnyű baleset: vonat ütközött kamionnal Szatymaznál - fotóhttp://www.life.hu/news/20170620-kamion-utkozott-kamionnal-szatymaznal.htmlKamion ütközött személyvonattal egy vasúti átjáróban Szatymaz határában. Sérültek is vannak. News--Tóba csúszott egy fiatal pár szex közben, meghaltak http://www.life.hu/news/20170620-szex-kozben-vesztette-eletet-egy-fiatal-par.htmlKét 22 éves fiatal veszítette nemrég életét, miután az autójuk egy tóba csúszott, mindketten megfulladtak. NewsThinkstock16 éves fiút tépett szét egy fekete medve Alaszkábanhttp://www.life.hu/news/20170620-megolt-egy-tinit-alaszkaban-egy-fekete-medve.htmlEgy 16 éves fiút ölt meg Alaszkában egy nagy fekete medve. A tini egy népszerű futóversenyen vett részt az erdőben, ott történt a tragédia. News--Kánikulariadó! Jön az első hőhullámhttp://www.life.hu/news/20170620-kanikula-junius.htmlNagyon meleg lesz kedden is, fronthatásra és magas UV-sugárzásra kell készülni!NewsFotó: M.Schmidt János – Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.