Időjárás: országszerte nagy károkat okozott a vihar

Forrás: Thinkstock -
vihar időjárás kár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A meleg, nyárias idő mellett vihar is tombolt az országban, és nagy pusztításokat végzett. Borsod megyében a brutális jégeső okozott gondokat.

Az ország egyes részein tegnap tombolt a hőség, igazi strandidő volt, amit már szinte csak víz mellett lehet kibírni. Máshol azonban vihar tombolt, ami meglehetősen nagy pusztításokat végzett. Csongrád megyében főként a viharban leszakadt ágak okoztak fennakadást, Bakson szünetelt az áramszolgáltatás is az elektromos vezeték sérülése miatt, de Hódmezővásárhelyen sem volt jobb a helyzet. Ott az 47-es úton nem lehetett haladni a leszakadt faágak miatt - írja az MTI.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében jégeső pusztított, a házak tetejét rongálta meg főként. Az emberek lapáttal takarították kertjükből a jeget a zivatar után, de Kecskeméten is volt jégeső, ami az alábbi videón látható!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.