Felrobbant habszifon végzett a fitneszbloggerrel, Rebecca Burgerrel

Forrás: Instagram/Rebecca Burger -
halál habszifon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 33 éves Rebecca Burger halála előtt mindenki értetlenül áll, hiszen egy olyan baleset okozta, amire senki nem számított. Otthonában hunyt el, méghozzá egy habszifon miatt: a szerkezet felrobbant, a blogger szíve pedig megállt.

Rengeteg Facebook-rajongóval és Instagram-követővel rendelkezett a 33 éves Rebecca Burger, aki fitnesz bloggerként tevékenykedett a mindennapokban. A fiatal nő nap mint nap megosztotta fotóit a közösségi oldalakon, hirdette az egészséges életmódot és a sport szeretetét. Több mint 190 ezer követője gyászolja most őt, és értetlenkedik a modell halálán.

Felrobbant habszifon végzett a fitnesz bloggerrel Forrás: Instagram/Rebecca Burger

A 33 éves nővel ugyanis egy habszifon "végzett"

A szerkezet felrobbant, a nő mellkasát találták el a darabjai, aminek következtében megállt a szíve. A család közölte Rebecca halálát és azt is, hogy egy ilyen értelmetlen baleset következtében távozott az élők sorából. Ugyanakkor

figyelmeztettek mindenkit a veszélyes szifonokra, ugyanis nem ez az első eset, hogy balesetet okoznak.

Többnyire törések és zúzódások szerepelnek a listán, de egy alkalommal egy férfinak hat bordája és a szegycsontja is eltört a szifon miatt.

A kórházban azt mondták neki, ha a szívét találták volna el a darabok, ma már nem élne. Sajnos Rebeccával ez történt. Egy gyártó vissza is hívta a hibás szifonokat, amiket 2015 előtt gyártottak, de a 160 ezer eladott termékből csak 25 ezer került vissza - írja a BBC.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.