Hatalmas baki a BBC híradójában

baki BBC
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A BBC News at Ten azaz Hírek tízkor című adása egy kis malőrrel indult. 

Nem szólalt meg hosszú másodpercekig Huw Edwards műsorvezető a BBC híradójában. Utólag kiderült, nem a tévés hibázott, hanem másodpercekkel a tízórás kezdés előtt technikai malőr történt.

Világsztárok, akik nem adnak pénzt gyerekeiknek: Gordon Ramsay-től Mark Zuckerbergighttp://www.life.hu/sztarok/20170623-vilagsztarok-akik-nem-adnak-penzt-gyerekeiknek.htmlA celebcsemeték élete csak játék és mese, mindent megkapnak, amit csak kiejtenek a szájukon: a legtöbbükre talán igaz is ez, de nem mindegyik sztár akar könnyű életet biztosítani a gyerekének. Vannak olyan hihetetlenül gazdag hírességek, akik vagyonuk nagy részét nem a gyerekeikre hagyják. Gordon Ramsay, Sting, vagy Mark Zuckerberg sem akar ennyire gondtalan életet a csemetéjének. TV + Sztárok--Közös színpadon Tóth Gabi és volt párja, Tibihttp://www.life.hu/sztarok/20170624-kozos-szinpadon-toth-gabi-es-volt-parja-trap-kapitany.htmlTóth Vera és Gabi Sister Act nevű közös formációja Molnár Tibivel bővült. Bár az énekesnő és a Tha Shudrasban megismert Trap kapitány már szakítottak, a színpadon teljes közöttük az összhang. TV + Sztárok--Bebe: "Nem sajnálom magam, már nem szenvedek"http://www.life.hu/sztarok/20170624-bebe-egyedulallo-lett-igy-kezeli.htmlBebe nemrég egyedülálló lett. A énekest a Life.hu egy koktélpartin kapta mikrofonvégre, ahol Bebe őszintén mesélt az egyedüllétről, arról, hogy női rajongóinak van-e már esélyük ismerkedésre, valamint azt is megtudhattuk, hogyan vészeli át az énekes az egyedüllétet. TV + Sztárok--Török strandon villantotta meg a mellét Erdélyi Mónika: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170623-erdelyi-monika-megvillantotta-a-meztelen-melleit.htmlA híres műsorvezető egy elég kínos pillanatot mesélt a múltjából, amikor akarata ellenére egy komplett strand bámulhatta meg a mellét. TV + Sztárok--Hien megmutatta, milyen tetkó díszíti a testéthttp://www.life.hu/sztarok/20170624-hien-bikiniben.htmlHien, aki korábban közös fotót posztolt a tesójával, most egy fürdőruhás képet tett közzé közösségi oldalán. TV + Sztárok--Beatrix hercegnő szoknyája félrecsúszott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170623-beatrix-hercegno-szoknyaja-felrecsuszott.htmlBeatrix yorki hercegnő hugával együtt vett részt egy eseményen, de a ruháját nem sikerült alaposan megválasztania. A szoknyája ugyanis férecsúszott, így olyan részek váltak láthatóvá, amik egy hercegnő esetében rendkívül kellemetlenek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.