Henry Deutschendorf öngyilkos öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Önkezével vetett véget az életének a Szellemirtók egykori gyereksztárja. Úgy tudni, a 29 éves Henry Deutschendorf súlyos pszichés problémákkal küzdött.

A Daily Mail számolt be arról, miszerint holtan találták Henry "Hank" Deutschendorfot a kaliforniai Escondidóban található otthonában. A sztár, akit az 1989-ben bemutatott Szellemirtók 2-ben a kisbaba Oscar szerepében ismert meg a világ, felakasztotta magát.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A lap értesülései szerint a holttestére az ikertestvére, William talált rá, ő hívta ki a rendőröket. Úgy hírlik, öngyilkosságának hátterében az állhat, hogy skizofréniában és bipoláris zavarban is szenvedett.

Bombariadó miatt ürítették ki az egykori Europarkot: Videó! http://www.life.hu/news/20170623-bombariado-van-az-egykori-europarkban.htmlEgy esetleges bomba miatt kellett kiüríteni a Shopmarkot, régi nevén Europarkot. A rendőrség egyelőre nem nyilatkozott az ügyben. News--Felrobbant habszifon végzett a fitneszbloggerrel, Rebecca Burgerrelhttp://www.life.hu/news/20170623-felrobbant-habszifon-vegzett-a-fitnesz-bloggerrel.htmlA 33 éves Rebecca Burger halála előtt mindenki értetlenül áll, hiszen egy olyan baleset okozta, amire senki nem számított. Otthonában hunyt el, méghozzá egy habszifon miatt: a szerkezet felrobbant, a blogger szíve pedig megállt. NewsOrigoIdőjárás: felhőszakadás és jégeső várható!http://www.life.hu/news/20170623-felhoszakadas-es-jegeso-varhato.htmlAz időjárás ma egyáltalán nem lesz kedvező, ugyanis az országban több helyen is felhőszakadásra, jégesőre kell számítani, és mindezek szélviharral párosulnak. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoIlyen élethű műanyag újszülöttet még nem láttál: Fotók!http://www.life.hu/news/20170622-elethu-ujszulotteket-gyart-egy-spanyol-ceg.htmlClon Factory néven vált ismertté az a cég, amelyet 3 spanyol hölgy alapított. A szakterületük pedig nem más, mint a babakészítés. Élethű újszülötteket gyártanak szilikonból. News--Hosszú Katinka hatalmas bejelentést tett: Örül és ünnepel az egész családhttp://www.life.hu/news/20170622-hosszu-katinka-az-espys-jeloltek-kozott.htmlAz úszónő csodálatos hírt jelentett be ma reggel közösségi oldalán. Elképesztő megtiszteltetés érte. News--Időjárás: országszerte nagy károkat okozott a viharhttp://www.life.hu/news/20170622-orszagszerte-nagy-karokat-okozott-a-vihar.htmlA meleg, nyárias idő mellett vihar is tombolt az országban, és nagy pusztításokat végzett. Borsod megyében a brutális jégeső okozott gondokat. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.