Fotók a magyar repülőgép-balesetről

Forrás: MTI/Krizsán Csaba -
repülőbaleset repülőgép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Házak közelében csapódott a fáknak egy repülőgép.

A kisrepülőgép felszállás közben szenvedett balesetet, ugyanis fennakadt egy fán Zirc-Tündérmajor határában szombaton este.

Csak a sűrű fák lombkoronájának és a szerencsének köszönhető, hogy nem történt nagyobb katasztrófa. A baleset közelében több lakóépület, gazdasági épület is található.

Szerencsére a repülő két utasa és a környéken lakók sem sérült meg.

A kisrepülő két utasa nem sérült meg Forrás: MTI/Krizsán Csaba
Lakóházak közelében történt a baleset Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Veol és MTI

Lezuhant egy vitorlázó repülőgép Nyíregyházán, a pilóta meghalthttp://www.life.hu/news/20170520-lezuhant-egy-vitorlazo-repulogep-nyiregyhazan-a-pilota-meghalt.htmlRepülőgép ütött el két szelfiző tinit - Meghaltak! http://www.life.hu/news/20170329-szelfizes-kozben-nem-vettek-eszre-a-repulot-meghaltak.htmlKis híján óceánba zuhant egy repülőgép: Videó!http://www.life.hu/news/20170315-majdnem-oceanba-zuhant-egy-utasszallito.html118 emberrel a fedélzetén eltérítettek egy repülőgépethttp://www.life.hu/news/20161223-libiai-belfoldi-legi-jarat-veszelyben-van-miutan-118-emberrel-elteritettek.htmlTragédia! Repülőgép-balesetben hunyt el az ismert tévésztár http://www.life.hu/news/20160830-darrell-ward-elhunyt-a-sztar-az-ice-road-truckers-cimu-realitybol-ismert.htmlKigyulladt és lezuhant egy utasszállító repülőgép Dubaibanhttp://www.life.hu/news/20160803-elkepeszto-leszallas-kozben-kigyulladt-egy-utasszallito-repulogep-dubaiban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.