71 éves néni kiabált és pofozkodott a Miskolcról Budapestre tartó a vonaton

Forrás: Thinkstock -
néni vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 71 éves néni okozott felfordulást egy Miskolcról Budapestre tartó vonaton: egy mozdonyvezetőt megvert, egy kismamát pedig megríkatott. Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult ellene eljárás.

Rettegésben tartotta a vonatot még 2016 telén egy idős, 71 éves néni, aki a Miskolcról Budapestre tartó járaton. Az idős asszony felszállás után elfoglalt egy üres kabint, amit magára is zárt, és onnantól senkit nem engedett be. Egy kismama és a párja is szerettek volna leülni, de a néni elküldte őket.

A szomszéd fülkében azonban éppen egy szolgálaton kívüli mozdonyvezető volt, aki hallotta a vitát, és rögtön odasietett, hogy kulcsával kinyissa a kabint. Az idős asszony azonban őt sem kímélte. Kiabálni kezdett, többször becsukta az ajtót, amit a vezető rendre kinyitott.

A néni erre nagyon begurult, bokán rúgta a mozdonyvezetőt és még fel is pofozta.

Egy néni kiabált és pofozkodott a Miskolcról Budapestre tartó a vonaton - Illusztráció Forrás: Thinkstock

Ő végül 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett- írja a Blikk. Végül a kalauz vetett véget a vitának, és megnyugtatta a peronon síró kismamát is, valamint értesítették a rendőrséget. Az idős néni garázdaságot követett el, valamint a könnyű testi sértés vétségét is a járási ügyészség megállapítása szerint. Mivel esetében feltehető volt, hogy a büntetési célok a bíróság általi felelősségre vonás nélkül is elérhetők, az ügyészség a vádemelést két év próbaidőre elhalasztotta vele szemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.