Piercinget rakatott kisbabája arcába egy nő: Fotó!

fotó kisbaba piercing
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internet egy pillanat alatt felrobbant, mikor az anya kiposztolta a kislányáról készülr piercinges fotót. Elindult a háború a kommentelők között. 

Enedina Vance posztja alatt tört ki az online mészárlás, miután feltöltött egy olyan fotót, amelyen jól látszik: a kilánya arcának bal oldalán egy testékszer található. Az édesanya még szöveget is írt a kép mellé.

Kifejtette, hogy a kislánya nagyon cuki a testékszerrel, és véleménye szerint hálás lesz majd felnőtt korában az anyjának, de ha nem tetszik majd neki, akkor simán csak kiszedi. Hiszen neki, mint édesanyának az a dolga, hogy minden létező döntést meghozzon a babája helyett 18 éves koráig, mert az övé, ő szülte. Arra kért mindenkit, hogy ne ítéljék el, hiszen a testékszer nem bűncselekmény, és különben sem kevésbé fájdalmas, mint egy körülmetélés.

A poszt alatt nyilvánvalóan kitört a háború, rengetegen minősítették Enedinát, sőt volt olyan is, aki halálosan megfenyegette. Ekkor a többgyermekes anya azt kommentelte, hogy ő pont ezzel szeretne a

testmódosítás mellett kampányolni.

"Nem tudom elhinni, hogy ennyi embernek nem jött át az üzenet: ez csupán szarkazmus volt. Még a #szarkazmus-t is használtam a szöveg végén, ehhez képest halálosan megfenyegettek és azzal is, hogy elveszik tőlem a lányomat" - írta meg a Mirror.

Pörölycápával találkozott egy halász: Videó!http://www.life.hu/news/20170704-porolycapat-fogott-egy-floridai-halasz.htmlNem mindennapi felvétel került napvilágra egy floridai halászról, aki döbbenetes közelségbe került egy pörölycápával. News--Betiltották a svéd Bravalla fesztivált a sorozatos nemi erőszak miatthttp://www.life.hu/news/20170704-betiltottak-a-sved-br-valla-fesztivalt-a-sok-nemi-eroszak-miatt.htmlTöbbször jelentettek szexuális zaklatásokat és még nemi erőszakot is a svéd Bravalla fesztiválon az elmúlt két évben. A szervezők mindent megtettek, hogy megakadályozzák, de bizonyos emberek nem tudnak viselkedni: inkább betiltották az egész rendezvényt. News--33 évesen halt meg Stevie Ryan színésznőhttp://www.life.hu/news/20170703-33-evesen-halt-meg-stevie-ryan.htmlMeghalt Stevie Ryan amerikai színésznő és komikus, miután kiposztolta, hogy elvesztette a nagyapját. News--Usztics Mátyást nem temethették el a barátaihttp://www.life.hu/news/20170703-usztics-matyast-nem-temethettek-el.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, április végén elhunyt Usztics Mátyás. Azóta örök nyugalomra is helyezték a színészt, nyughelyét azonban csak a család ismerheti, még a kollégákat sem hívták el a búcsúztatásra. News--Elhunyt Kovács László, a 12-szeres válogatott labdarúgókapushttp://www.life.hu/news/20170701-elhunyt-kovacs-laszlo-kapus.htmlMeghalt Kovács László korábbi 12-szeres válogatott labdarúgókapus.News--Szerdán tér csak vissza a hőséghttp://www.life.hu/news/20170701-idojaras-szerdan-ter-vissza-a-meleg.htmlSzombat délutánra nyugat felől csökkenni kezd a felhőzet, keleten pedig elő is bukkan a nap. Estétől megélénkül az ÉNy-i szél, de 23-28 fok várható. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.