elektromos cigaretta robbanás metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nő pont a metróhoz sietett, amikot a kezében lévő táskában felcsaptak a lángok. 

Mire a rémült nő a padlóra dobta a táskát, az fel is robbant. Nem úszta meg sérülések nélkül az esetet, a Daily Star értesülése szerint, néhény helyen megégett a karja. A baleset Minszkben történt. A nő segítségére a helyi rendőrök siettek, de csak néhány perccel a tűz után derült ki, hogy mi is robbant fel a táskában.

Fehéroroszországból rendre kerülnek fel a netre hasonló videók.

A 34 éves Krystel kikötötte magát, hogy leszokjon a cigirőlhttp://www.life.hu/drlife/20170609-kikototte-magat-hogy-leszokjon-a-cigirol.htmlA 34 éves nő 20 éve dohányzik, de eldöntötte, hogy le fog szokni a cigiről kerül, amibe kerül. Drasztikus megoldáshoz folyamodott: leláncolta magát. Dr. LifeOrigoÓvjuk a gyerekeket a cigi füsttől - veszélyesebb, mint gondolnánk!http://www.origo.hu/egeszseg/szivderito/20170526-dohanyzas-cigaretta-a-mellekfust-nagyon-veszelyes-a-gyerekekre-noveli-a-szivinfarktus-kockazatat.htmlMár önmagában az, ha a fiatal a dohányfüst közelében van, betegségeket okozhat. A dohányzó felnőtt közelében felnövő gyerek könnyebben lesz a káros szenvedély rabja, ráadásul a passzív dohányzás jelentősen növeli a fiatalkori szívinfarktus kockázatát. A Magyar Kardiológusok Társasága a Dohányzásmentes Világnap alkalmából a gyerekek, tinédzserek védelmében emel szót, és kéri a felnőtteket, szülőket: óvják a fiatalokat! SzívderítőThinkstockEmlékszel a kisfiúra, aki napi 40 szál cigit elszívott? Így néz ki most!http://www.life.hu/drlife/20160926-ardi-rizal-regen-napi-40-szal-cigit-elszivott-igy-nez-ki-most.htmlNéhány éve az egész világot sokkolta a kétéves indonéz kisfiú, Ardi Rizal története, aki napi 40 szál cigarettát szívott el. Így néz ki most a fiú! Dr. Life--Némi aprót és egy csomag cigit kapott a súlyos banki tévedés utánhttp://www.origo.hu/nagyvilag/20170119-egy-kinai-rovid-ideig-milliardos-volt-tudta-nelkul.htmlNéhány órára jüanban számítva milliárdos volt egy kínai férfi, aki minderről még csak nem is tudott semmit.NagyvilágAnya szájából lóg a cigihttp://www.she.hu/herself/20170103-szulo-gyermek-dohanyzas-peldamutatas-cigaretta-akaratgyengeseg-fuggoseg-karos-szokas.htmlA felnőttkor a szabadságról szól. Azt, hogy ki hogyan pusztítja magát, szíve joga eldönteni. Más kérdés azonban, ha a függőségben szenvedő egyén valaki más egészségéért is felel. Határozottan kijelenthetjük: a dohányos szülők viselkedése borzasztóan felelőtlen! Herself--Az átlagnál több magyar diák iszik és cigizikhttp://www.origo.hu/itthon/20160921-diakok-alkohol-cigaretta-dohanyzas-drog-felmeres.htmlA magyar 16 évesek csaknem harmada legalább egyszer rágyújtott egy hónapban, több mint felük pedig ivott alkoholt. A fiúk három felest vagy fél liter bort is legurítanak egy alkalommal. Itthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.