Meghalt az a 4 éves kislány, akit a szülei kínoztak

Forrás: Kalamazoo megyei rendőrség -
gyilkosság halál kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Embertelen dolgokat műveltek a gyermekkel. A kislánynak szörnyű halála volt.

A rendelkezésre álló bizonyítékok szerint a szülei miatt veszítette életét egy 4 éves kislány, Desaray Thompson. A gyermek holttestére vasárnap találtak rá az otthonában, próbálták a helyszínen újraéleszteni, de már sajnos nem jártak sikerrel.

A dédnagymama szerint Desaray egy szeretnivaló, vidám kislány volt Forrás: Kalamazoo megyei rendőrség

A holttest takarókba volt bugyolálva, majd kívülről ragasztószalaggal körbetekerve. Kiderült, hogy a gyermek 33 éves édesanyja, Kelly Ballinger, illetve a párja, Matthew Longenecker rendszeresen kínozták így a kislányt.

Az édesanya akár életfogytig tartó börtönt is kaphat Forrás: Kalamazoo megyei rendőrség

"Két héten keresztül minden este így vitték aludni, vagyis a lány addig nem tudott mozogni, míg az anyja ki nem csomagolta a kötésből. A szoros csomagolás alatt a lány testét több helyen is sérülések, zúzódások borították" - mondta Sheila Goodell nyomozó, a Kalamazoo megyei kerületi bíróságon.

A nő párja is hasonló büntetésre számíthat Forrás: MLive / Youtube

A szülőt és a párját letartóztatták, továbbra is folyik a nyomozás. Ha minden vádpontban bűnösnek találják őket, akár életfogytig tartó börtönbüntetést is kaphatnak - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.