60 évesen lett egyedülálló anya egy nő

szülés gyerekvállalás asszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
20 éven keresztül nem esett teherbe a nő, aki végül 60 évesen vált anyává.

A szerb házaspár rengeteget próbálkozott, de nem jártak sikerrel a gyerekvállalás terén. Atifa Ljajic azonban 60 évesen mégis teherbe esett, ám a 68 éves férje egyáltalán nem támogatta az ötletet, mert szerinte már túl idősek ehhez. Nem tudott gátat szabni a nőnek, aki valószínűleg spermadonor által került áldott állapotba.

Egészéges kislánya született a 60 éves nőnek
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A 60 éves asszony végre megkapta amit akart és boldog, pedig nagyon nehéz sors vár rá. Egészségügyi állapota nem túl fényes, a terhesség utolsó hónapjait már kórházban töltötte veszélyeztetett terhesként. A férfi végig ott volt az asszony mellett, de mikor megszületett a kislány, kijelentette: elköltözik.

Ennek pedig az az oka, hogy 68 évesen, cukorbetegen már nem akar éjszakánként ébren lenni, és az életét egy újszülött ritmusával összehangolni. Az asszony tehát egyedül vág bele a gyermeknevelésbe, és habár nincs csok nyugdíja, nagyon reménykedik abban, hogy kap a külvilágtól egy kis segítséget. A családról készütl fotókat itt tudod megtekinteni.

Meghalt az a 4 éves kislány, akit a szülei kínoztak http://www.life.hu/news/20170715-meghalt-egy-kislany-akit-kinoztak-a-szulei.htmlEmbertelen dolgokat műveltek a gyermekkel. A kislánynak szörnyű halála volt.NewsOrigo80 ember alkotta lánc mentett meg egy fuldokló családot: Fotók!http://www.life.hu/news/20170712-nyolcvan-ember-mentett-meg-egy-fuldoklo-csaladot.htmlVégre egy olyan történet került napvilágra, ahol nem az ember széthúzása okozott bajt, hanem az összetartás mentett meg életeket. Még több ilyenre lenne szüksége a világnak. NewsOrigoTerhességi tesztet végeztetett a jelentkezőkkel az Iberia http://www.life.hu/news/20170711-terhessegi-tesztet-vegeztett-az-alkalmazottakkal-az-iberia.htmlKülönös felvételi módszer derült ki az Iberia nevű spanyol légitársaságról. Vizeletmintát kért a jelentkező hölgy alkalmazottaktól. News--Medve támadott meg egy alvó tinit Coloradóban: Fotók! (18+)http://www.life.hu/news/20170710-medvetamadas-aldozata-lett-egy-alvo-tini.htmlColorado területén sátrazott egy 19 éves srác, aki álmából arra ébredt, hogy egy fekete medve rágja a fejét. NewsOrigoAz elhunyt artista kapcsán magyarázkodik a Green Dayhttp://www.life.hu/news/20170709-allitasuk-szerint-nem-tudtak-az-elhunyt-artistarol.htmlEgyre kínosabb a helyzet, miközben a Green Day állítja: csak a koncert után tudták meg, hogy mi történt. NewsOrigoMegmutatta magát a Loch Ness-i szörny: Videó!http://www.life.hu/news/20170707-ujabb-foto-keszult-a-loch-ness-i-szornyrol.htmlÚjabb bizonyíték mutatja, hogy a Loch Ness-i szörny bizony létezik: Fotó!News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.