Bíróság elé kerülhet Czeizel Endre egykori szeretője

bíróság Czeizel Endre sperma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan már egyszer lezárták, most mégis folytatódik Czeizel Endre egykori szeretőjének ügye. Dóra akár bíróság elé is kerülhet. 

Állítják, hogy Czeizel Endre bűnt követett el, amikor egykori szeretőjének, Dórának hímivarsejteket ajánlott fel. Az üggyel kapcsolatban vétkes lehet az a klinika is, amely elvégezte a spermiumok beültetését.

Czeizel Endre bírósági ügye újból porondon
Nem tudni egyelőre, hogy Dórát bűnösnek nyilvánítják-e. Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A beültetést követően két gyermeke is született Dórának, mindketten mesterséges úton fogantak. A magyar törvények szerint azonban csak az adhat hímivarsejtet egy nőnek, aki regisztrált élettársi vagy házastársi viszonyban áll a leendő anyával. Czeizel viszont egy másik nővel volt házassági viszonyban, és nem Dórával.

A hírek szerint ősszel bíróság előtt kell Dórának megjelennie, a kérdés pedig az, hogy bűnt követett-e el a gyermekek világra hozatalával, vagy sem? Az eredmény nagyban befolyásolhatja az örökösödési eljárás eredményét is, Czeizel ugyanis nagyjából 400 milliós vagyont hagyott az utódaira - írta meg a Bors.

Ufók múmiáját találták meg Perubanhttp://www.life.hu/news/20170716-ufok-mumiajat-talaltak-meg-peruba.htmlÖt földönkívüli holttestét találták meg az elmúlt két hónap során Peruban. Legalábbis egy mexikói ufószakértő ezt állítja. NewsOrigoElhunyt Maryam Mirzakani matematikus, a Fields-érem első női díjazottjahttp://www.life.hu/news/20170715-elhunyt-marjam-mirzakani-matematikus.htmlNegyven évesen elhunyt Marjam Mirzakani iráni matematikus, az első - és eddig egyetlen - nő, akinek odaítélték a matematika Nobel-díjának is nevezett Fields-érmet.NewsOrigoMeghalt az a 4 éves kislány, akit a szülei kínoztak http://www.life.hu/news/20170715-meghalt-egy-kislany-akit-kinoztak-a-szulei.htmlEmbertelen dolgokat műveltek a gyermekkel. A kislánynak szörnyű halála volt.NewsOrigoSzexuális zaklatással vádolják a kaposvári Csiky Gergely Színház igazgatójáthttp://www.life.hu/news/20170714-szexualis-zaklatas-a-kaposvari-csiky-gergely-szinhazban.htmlÉrsek-Obádovics Mercédesz, a kaposvári Csiky Gergely Színház egyik fiatal színésznője egy igen erős állításokat tartalmazó nyílt levelet tett közzé a Facebookon. Ebben konkrét név említése nélkül zaklatással és visszaéléssel vádolja a színház vezetőjét. News--80 ember alkotta lánc mentett meg egy fuldokló családot: Fotók!http://www.life.hu/news/20170712-nyolcvan-ember-mentett-meg-egy-fuldoklo-csaladot.htmlVégre egy olyan történet került napvilágra, ahol nem az ember széthúzása okozott bajt, hanem az összetartás mentett meg életeket. Még több ilyenre lenne szüksége a világnak. NewsOrigoA roswelli ufószerencsétlenséget máig rejtélyek övezikhttp://www.life.hu/news/20170712-a-roswelli-ufoszerencsetlenseg-maig-nem-tisztazott.html70 évvel ezelőtt Amerikában történt a leghíresebb ufóészlelés, de máig nem sikerült tisztázni a körülményeket. Sokan hiszik, hogy akkor egy földönkívüli jármű csapódott egy gazda tanyájába, ám az igazságra eddig még nem derült fény. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.