Arra ébredt a metrón utazó nő, hogy arcon vizelte egy férfi

Forrás: Thinkstock -
Metro vizelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
New Yorkban történt egy bizzar és meghökkentő eset, melynek elszenvedője egy 26 éves nő, akit arcon vizelt egy férfi a metrón. 

A fiatal nő a reggeli órákban utazott metróval, amelyen el is aludt egy kis időre. Ám egy váratlan pillanatban arra ébredt, hogy valami nedvesség fröcskölődik az arcába. Megdöbbenve realizálta a hihetetlennek tűnő tényt:

egy férfi az arcába vizelt.

Arra ébredt a metrón utazó nő, hogy arcon vizelte egy férfi (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Az elkövető természetesen a következő megállónál azonnal leszállt és elrohant a helyszínről, a lány pedig jelezte az esetet a rendőrségnek, akik azóta is keresik a férfit. Többen is adtak személyleírást az elkövetőről, de egyelőre még nem sikerült felkutatni - írta meg a Metro.

A padlóra pisilt a metrón egy nő - Videó!

Elképesztő videófelvétel került napvilágra a közelmúltban. Metróval utazott egy nő, aki egyszer csak váratlanul kapkodni kezdett a ruhája után, letolta a nadrágját, majd a metró ajtajához közel húzódva pisilni kezdett: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.