Félhold alakú ufót láttak az égen: Videó!

Forrás: Thinkstock -
videó ufó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges ufójelenséget rögzítettek a közelmúltban: a félhold alakú földönkívüli tökéletesen látható a felvételen. 

A friss felvételen jól látszik, hogy fényes nappal, a szikrázó napsütés ellenére jelent meg az égen egy félhold szerű alakzat, amely ugyan hasonlít a Holdra, de mégsem az.

A videót rögzítő férfi szerint egy ufót láthatunk az égen,

amely épp felhőnek álcázza magát.

A SecureTeam10 csapata elemezte az esetet, és állításuk szerint is igen különös a jelenség, de nem tudják pontosan beazonosítani az ismeretlen alakzatot.

Az ufópártiak természetesen földönkívüliek jelenlétéről beszélnek, míg a másik oldal képviselői szerint semmi köze nincs a látottaknak hozzájuk - írta meg a Mirror.

UFO-babát szült egy anya: Sokkoló fotók (18+)

Ritka születési betegséggel (harlequin ichthyosis szindrómával) jött a világra hétfőn egy csecsemő Indiában. Az anyja, a négygyerekes Khalida Begum sokkot kapott a látványtól, először szoptatni sem volt hajlandó a kicsit: Fotó!

Időjárás: három megyére adtak ki figyelmeztetést a hőség miatthttp://www.life.hu/news/20170719-figyelmeztetest-adtak-ki-hoseg-miatt-harom-megyere.htmlNemrég még az országos hidegrekord dőlt meg, pár nappal később pedig már a hőség miatt adnak ki figyelmeztetést: ez ám a változékony időjárás! News--40 méteres medencében döntött rekordot egy férfi: Videó! http://www.life.hu/news/20170719-freedive-rekordot-dontott-egy-ferfi.htmlSokaknak nem mond semmit ez az új sportág, mert elég kevesen űzik világszerte. Pedig megdöbbentően érdekes. NewsOrigoRekord meleg lesz a következő napokbanhttp://www.life.hu/news/20170718-tikkaszto-hoseg-lesz-a-heten.htmlAzoknak, akik a forróságot és a trópusi időjárást szeretik, jó hírünk van: tikkasztó hőség várható a következő napokban. News--Földöntúli rádiójeleket figyeltek meg a csillagászokhttp://www.life.hu/news/20170718-foldonkivuli-jeleket-fogtak-a-csillagaszok.htmlCsillagászok különös földöntúli jelekre lettek figyelmesek 11 fényévnyi távolságból: a rádiójelek eredete egyelőre ismeretlen! News--Arra ébredt a metrón utazó nő, hogy arcon vizelte egy férfi http://www.life.hu/news/20170718-arcon-vizeltek-egy-not-egy-metron.htmlNew Yorkban történt egy bizzar és meghökkentő eset, melynek elszenvedője egy 26 éves nő, akit arcon vizelt egy férfi a metrón. NewsThinkstockKét McDonald's-ben is késeltekhttp://www.life.hu/news/20170716-ket-mcdonalds-ban-is-keseltek.html24 órán belül két gyorsétteremben is megkéseltek egy-egy embert. A rendőrség vizsgálja az ügyeket.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.