Nem ússza meg büntetés nélkül a kisbabát cigiztető férfi

Forrás: Thinkstock -
kisbaba bíróság cigaretta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már egy ideje csend volt az üggyel kapcsolatban, már attól féltünk nem sikerül felkutatni az elkövetőt. De szerencsére tévedtünk, és úgy tűnik nem ússza meg büntetés nélkül. 

Ahogy azt a Life.hu megírta korábban, futótűzként terjedt a neten az videó, amelyben egy felnőtt férfi dohányzásra kényszerített egy kisbabát. A videót azonnal eltűntette az illető a videómegosztó portálról, miután kiderült, hogy emiatt csúnyán megütheti a bokáját.

Felelnie kell tetteiért L.Gusztávnak
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A Lakatos Brendon művésznéven tevékenykedő L. Gusztávról kiderült, hogy egyáltalán nem ismeretlen személy az ügyézség számára. Korábban azzal vádolták, hogy szándékosan rágyorsított autójával egy zebrán áthaladó gyalogosra, majd az áldozat védelmében fellépő szemtanút megkéselte. Az is kiderült, hogy idén júniusban már járt bíróságon: egy áldott állapotban lévő nő bántalmazásáért.

Valószínűleg ezek az előzmények is számítanak majd a 1,5 éves Lara ügyében:

"Védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt a Budapesti XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitányság gyanúsítottként hallgatta ki L. G. budapesti lakost, aki még 2017. május 25. napján pesterzsébeti lakóhelyükön ölébe ültette és cigarettáztatta 1,5 éves unokahúgát" – mondta Dr. Ibolya Tibor fővárosi főügyész a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.