Elhunyt a szolnoki színház egyik munkatársa

Forrás: Thinkstock -
halál színház baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész társulat gyászol a szerdán elhunyt férfi miatt. Tragikus autóbaleset miatt veszítette életét. 

A Szolnoki Szigligeti Színház a közösségi oldalán búcsúzott Kovács Józseftől, aki szerdán este egy autóbalesetben veszítette életét. Kiderült, hogy nem ő volt a hibás a karambolban, de sajnos ez már nem hozza őt vissza az élők közé.

A színház további soraiban arról olvashatunk, hogy milyen ember volt az 59 éves férfi, illetve arról is, hogy mik voltak számára a legfontosabb dolgok az életben:

Elhunyt Kovács József, a Szolnoki Szigligeti Színház anyagbeszerzője
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Tozsó. A Mi Kovács Józsink. A társulat talán legmegbízhatóbb, legtevékenyebb tagja. Akitől mindig lehetett valami praktikus tanácsot kérni, aki mindenhez értett, akinek mindig jókedve volt, aki mindig tudta, mit hol lehet megvenni, kihez lehet fordulni, aki mindenkit ismert a városban, és akit mindenki tisztelt és szeretett a városban. Aki barátságával és segítőkészségével a színházat szolgálta, hiszen ahol ilyen nagyszerű emberek dolgoznak, az csak megbízható intézmény lehet. Igen, ez a jelző talán a legjellemzőbb: megbízható. Egy ember, akiben mindenkinek bizodalma van. Ő is bízott az életben, tele volt tervekkel, feleségéről, unokáiról beszélt nagy szeretettel, minden gondolatával, tettével az útjukat egyengette. Út. Jóska úton volt. Folyton úton volt. És ez az út most hirtelen véget ért. Mit akarhattak az angyalok azzal, hogy elragadták őt? Miért kötötték össze a sorsát ilyen gyorsan annak a másik autó sofőrjének sorsával?"

Megölte magát a Linkin Park énekese

Chester Bennington, a Linkin Park együttes énekese felakasztotta magát. A TMZ értesülései szerint a zenész holttestét egy lakásban találták meg, helyi idő szerint csütörtök reggel 9-kor a Los Angeles megyei Palos Verdes Estates nevű településen. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.