Fizetésbotrány a BBC-nél

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown -
BBC
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BBC maga hozta nyilvánosságra a képernyősei fizetését. 

A jelentésükből botrány lett, ugyanis kiderült, hogy a férfiak sokkal magasabb fizetést kapnak, mint a nők, sőt a hét legjobban kereső műsorvezetőjük is mind férfi. Ők évi 500 ezer font (nagyjából 170 millió forint) fölött kerestek 2016-ban.

A legtöbb pénzt, körülbelül 2,2 millió fontot, a Top Gear műsorvezetője, Chris Evans vihette haza, ezzel szemben a legtöbbet kereső nő, a Strictly Come Dancing-et vezető Claudia Winkleman nagyjából 460 ezer fontot kapott a tavalyi évben. A BBC reagált a botrányra, mégpedig úgy, hogy csökkenti a férfiak gázsiját.

Chris Evans Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Ismét 30 fok feletti maximumok várhatók a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20170716-idojaras-ismet-30-fok-feletti-maximumok-varhatok-a-jovo-heten.htmlMelegszik az idő a következő napokban: ismét 30 Celsius-fok feletti maximumok várhatók, pénteken akár 37 fok is lehet. Sok lesz a napsütés, a hét második felében lehetnek záporok, zivatarok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. News--Két McDonald's-ben is késeltekhttp://www.life.hu/news/20170716-ket-mcdonalds-ban-is-keseltek.html24 órán belül két gyorsétteremben is megkéseltek egy-egy embert. A rendőrség vizsgálja az ügyeket.News--Ufók múmiáját találták meg Perubanhttp://www.life.hu/news/20170716-ufok-mumiajat-talaltak-meg-peruba.htmlÖt földönkívüli holttestét találták meg az elmúlt két hónap során Peruban. Legalábbis egy mexikói ufószakértő ezt állítja. NewsOrigoIdőjárás: ma sem ússzuk meg a viharthttp://www.life.hu/news/20170711-idojaras-ma-sem-usszuk-meg-a-vihart.htmlAz éjszaka tomboló viharral nem ért véget az ítéletidő. Ma a hőség mellett viharok miatt is riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Marad a meleg, de viharok várhatóakhttp://www.life.hu/news/20170629-idojaras-marad-a-meleg-de-viharok-varhatoak.htmlKánikula, záporok, zivatarok. Így lehetne összefoglalni a csütörtöki időjárást röviden. A hőmérséklet 19-25 fokról 29-35 fokig is emelkedik majd napközben. NewsOrigoTizenévesek haltak meg egy szörnyű balesetben az aquaparkbanhttp://www.life.hu/news/20170624-tizenevesek-haltak-meg-egy-szornyu-balesetben-az-aquaparkban-torokorszagban.htmlRettenetes baleset történt Törökország északi részén, Akyazi-ban egy aquaparkban. Öten meghaltak. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.