Férjmegőrző nyílt egy kínai bevásárlóközpontban

Kína
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férjmegőrzőket létesített egy bevásárlóközpont hitvesüket vagy barátnőjüket a bevásárlásra elkísérő férfiak számára.

A sanghaji Global Harbor bevásárlóközpontban külön helyiséget rendeztek be, ahol tévéképernyőket, bőrfoteleket és játékkonzolokat helyeztek el.
"A férfiak rendszerint unatkoznak, amikor elkísérik partnereiket bevásárolni, ezért pihenőhelyet biztosítunk a számukra. Játszhatnak vagy feltölthetik a mobiltelefonjukat" - mondta el Cso Dzsun, a férjmegőrző üzemeltetője.
A felhasználók QR-kód segítségével foglalhatnak helyet fél órára 20 jüanért (750 forint), egy órára pedig 30 jüanért (1160 forint). Amióta egy hónapja bevezették, naponta több tucatnyian vették igénybe.

"Jó ötlet. A férjem utál velem vásárolni" - mondta egy Vang néven bemutatkozó nő.
Egy Jang nevű férfi elmondta, hogy több száz klasszikus videojáték található a "férjmegőrzőben", ami a gyermekkorára emlékezteti. Nem mindenki elégedett az új létesítménnyel. Néhány feleség arra panaszkodott, hogy unalmas egyedül vásárolni. "Ki fogja vinni a táskámat, beszélgetni velem, tanácsot adni, ha a férjem egy ilyen helyiségben szórakozik" - mondta egy női vásárló.

Jégesőt is hozhat a vasárnapi viharhttp://www.life.hu/news/20170723-jegesot-is-hozhat-a-vasarnapi-vihar-idojaras.htmlAz vasárnapi előrejelzések szerint durva viharokra számíthatunk. News--Megjelent az első egységes csomagolásban kapható cigarettahttp://www.life.hu/news/20170723-megjelent-az-elso-egyseges-csomagolasban-kaphato-cigi.htmlMegjelent az első egységes csomagolású cigaretta a dohányboltokban Magyarországon - közölte Demjén Tibor, a Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) Dohányzás Fókuszpont vezetője az MTI-vel. NewsEltűnt egy 15 éves lány a Kis-Dunábanhttp://www.life.hu/news/20170722-eltunt-egy-15-eves-lany-a-kisdunaban.htmlEgy 15 éves lány két nővérével és nevelőszüleivel fürdött Kis-Dunában, a tallósi vízimalom közelében. Mindhárman fuldoklottak, kettőjüket sikerült kimenteni, de a harmadik lány eltűnt. NewsElső fokú riasztás viharok miatthttp://www.life.hu/news/20170722-elso-foku-riasztas-viharok-miatt-szinte-az-egesz-orszagra.htmlHeves zivatarok és a felhőszakadás veszélye miatt is csaknem az egész országra citromsárga riasztást adott ki az meteorológiai szolgálat. News--Marad a meleg, de viharok várhatóakhttp://www.life.hu/news/20170629-idojaras-marad-a-meleg-de-viharok-varhatoak.htmlKánikula, záporok, zivatarok. Így lehetne összefoglalni a csütörtöki időjárást röviden. A hőmérséklet 19-25 fokról 29-35 fokig is emelkedik majd napközben. NewsOrigoHatalmas baki a BBC híradójábanhttp://www.life.hu/news/20170624-hatalmas-baki-a-bbc-hiradojaban-huw-edwards-nem-szolalt-meg.html A BBC News at Ten azaz Hírek tízkor című adása egy kis malőrrel indult. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.