Jégesőt is hozhat a vasárnapi vihar

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
időjárás jégeső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az vasárnapi  előrejelzések szerint durva viharokra számíthatunk. 

Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú figyelmeztetést adott ki a heves zivatarok miatt Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas Veszprém és Zala megyére. Ezeken a területeken jégeső és erős szél is várható, míg az ország többi részén esőre számíthatunk.

A kánikula ma még biztosan kitart, napközben akár 38 fokot is mérhetünk.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Megjelent az első egységes csomagolásban kapható cigarettahttp://www.life.hu/news/20170723-megjelent-az-elso-egyseges-csomagolasban-kaphato-cigi.htmlMegjelent az első egységes csomagolású cigaretta a dohányboltokban Magyarországon - közölte Demjén Tibor, a Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) Dohányzás Fókuszpont vezetője az MTI-vel. NewsVéget ér a kánikula, hidegfront közeleghttp://www.life.hu/news/20170723-veget-er-a-kanikula-hidegfront-kozeleg.htmlAz ország nagyobbik, délkeleti felén 25, 26 fok körüli, főként a Tiszántúlon és a Dél-Alföldön 27 fok feletti középhőmérséklet várható vasárnap. A hét elejére hidegfron érkezik, de csak néhány napra várható az enyhülés, aztán visszatér a kánikula. News--Eltűnt egy 15 éves lány a Kis-Dunábanhttp://www.life.hu/news/20170722-eltunt-egy-15-eves-lany-a-kisdunaban.htmlEgy 15 éves lány két nővérével és nevelőszüleivel fürdött Kis-Dunában, a tallósi vízimalom közelében. Mindhárman fuldoklottak, kettőjüket sikerült kimenteni, de a harmadik lány eltűnt. NewsFizetésbotrány a BBC-nélhttp://www.life.hu/news/20170722-fizetesbotrany-a-bbc-nel-kiderult-hogy-a-ferfiak-tobbet-keresnek.htmlA BBC maga hozta nyilvánosságra a képernyősei fizetését. News--Gyerek néptáncosokat szállító busz borult fel Törökországbanhttp://www.life.hu/news/20170716-gyerek-neptancosokat-szallito-busz-borult-fel-torokorszagban-rengeteg-a-serult.htmlSúlyos balesetet szenvedett egy grúziai gyermektánccsoportot szállító busz. A jármű az oszlopnak ütközött és felborult Törökországban. NewsUfók múmiáját találták meg Perubanhttp://www.life.hu/news/20170716-ufok-mumiajat-talaltak-meg-peruba.htmlÖt földönkívüli holttestét találták meg az elmúlt két hónap során Peruban. Legalábbis egy mexikói ufószakértő ezt állítja. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.