Sajóba fulladt egy ózdi fiú

Ózd vízbe fulladás Sajó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy ózdi barát határozta el még csütörtökön délután, hogy megmártóznak a Sajóban. A közeli Sajónémetibe mentek, ám egyiküket elnyelte a kiszámíthatatlan folyó.

A srácok a Borsod-Abaúj Zemplén megyei Sajónémetibe mentek fürdőzni. Hármuk jó úszó volt, ám egyikük a Bors információi szerint víziszonytól szenvedett. A fiatalember állítólag egy szerencsétlen pillanatban megcsúszott és beleesett a vízbe.

A Sajó ezen a környéken nagyon kiszámíthatatlan, van ahol bokáig ér a víz, de ha egy lépéssel tovább megy az ember, már több méteres gödörben találja magát.

A tragédia óta a környék lakói élőláncot alkotva keresik a fiatalembert. Egy helyi lakás így nyilatkozott a lapnak: "Szörnyű belegondolni, de – valószínűleg a sokktól – nem is ugrottak be utána. Sőt mi több, ahelyett, hogy segítséget kértek volna a pár száz méterre lévő lakóházból, inkább visszavezettek 15 kilométert Ózdra, hogy a szüleinek szóljanak a történtekről."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.